Uitzenden met een webcam op Mixer

Zend uzelf en uw gameplay op Mixer op hetzelfde moment uit met een gebruiksklare USB-webcam.

U hebt een webcam nodig met ondersteuning voor YUY2 of NV12 om te kunnen uitzenden. De meeste Logitech en Microsoft LifeCam webcams hebben deze indeling. Als u niet zeker weet welke indeling uw webcam heeft, kunt u contact opnemen met de fabrikant. Uitzenden met een webcam:

1. Sluit uw e USB-webcam aan op uw Xbox.
  2. Controleer of u delen van inhoud met Kinect of een andere camera hebt toegestaan in Privacy en online veiligheid > Xbox Live-privacy > Details bekijken en aanpassen > Gamecontent.
  3. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen, ga vervolgens naar Uitzenden en vastleggen > Je uitzending configureren.
  4. Schakel de camera in.
  5. Selecteer Camera-instellingen wijzigen om het bronbeeld van de camera bij te snijden en om te kiezen waar het camerabeeld moet worden weergegeven op het scherm.

Opmerking Als u ook audio wilt uitzenden met microfoon, moet u een hoofdtelefoon gebruiken.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uitzenden met een webcam op Mixer" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?