Samen met vrienden streamen op Xbox One

Video: Een game-uitzending samen streamen. Nodig een party van maximaal vier personen uit om hun gameplay samen te streamen.

Opmerking Deze video is alleen beschikbaar in het Engels.

Met co-streamen kunnen jij en tot 3 vrienden je schermen samenvoegen in één uitzending. Tijdens het co-streamen deel je je kijkers en chat-ervaring met andere spelers.

Je kunt je vrienden op verschillende manieren uitnodigen om te co-streamen. Dat gaat als volgt:

Een persoon van je vriendenlijst uitnodigen

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Personen.
  2. Kies de vriend met wie je wilt co-streamen.
  3. Selecteer op de gamerkaart van die vriend Uitnodigen > Uitnodigen voor co-streamen.

Een party uitnodigen waar je al deel van bent

1. Zodra je met anderen in een party bent, druk je op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Klik onder Multiplayer op Party-details weergeven.
  3. Selecteer Party uitnodigen voor co-streamen.

Opmerking Met co-streamen alleen start of stop je niet een uitzending. Als je aan een co-stream deelneemt, moet je je eigen uitzending afzonderlijk starten of stopzetten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Samen met vrienden streamen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?