Waarom kan ik mijn game niet uitzenden?

Als u problemen hebt met het uitzenden van uw game met Mixer, moet u controleren of u aan alle volgende vereisten voldoet. Als u niet voldoet aan een of meer vereisten, kan dat uitzending voorkomen.

Privacy en onlineveiligheid. Controleer of uw privacy-instellingen uitzending van gameplay toestaan. As u uw privacy-instellingen wilt controleren, meldt u zich online aan bij uw instellingen voor Privacy en online veiligheid en selecteert u Xbox One/Windows 10 online veiligheid. Schuif naar de optie voor uitzending van gameplay en controleer of deze is ingesteld op Toestaan.

Opmerking Uitzenden met Mixer is niet toegestaan vanaf een Microsoft-kinderaccount.

Netwerkverbinding. U moet een snelle internetverbinding hebben om te kunnen uitzenden. Controleer of u met een snel netwerk verbonden bent. Download hiervoor de Netwerksnelheidstest van de Microsoft Store en vergelijk uw resultaten met de volgende aanbevolen netwerksnelheden om te controleren of u een snelle netwerkverbinding hebt:

Online gameplay uitzenden bij 360p

Online gameplay uitzenden bij 480p

Online gameplay uitzenden bij 720p

Downloadsnelheid

3 Mbps

3 Mbps

3 Mbps

Uploadsnelheid

600 kbps – 1,3
Mbps

1,3 Mbps – 1,9
Mbps

1,9 Mbps – 2,4
Mbps

Ping

Minder dan
150 milliseconden

Minder dan
150 milliseconden

Minder dan
150 milliseconden

Raadpleeg voor meer informatie over de netwerkverbinding het onderwerp Ik ervaar trage prestaties wanneer ik Xbox One-games op Xbox Live speel.

Xbox Live- of Mixer-blokkeringen. Als u games wilt uitzenden, mag uw Xbox Live-account of uw Mixer-account niet geblokkeerd zijn. Als u voor een van beide bent geblokkeerd, kunt u niet uitzenden. Als u bent geblokkeerd voor Xbox Live, ziet u dit in een foutbericht. Als u denkt dat u bent geblokkeerd voor Mixer:

• Ga naar mixer.com, en meld u aan met uw Mixer-account.
  • Selecteer het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens Account.

Updates en vereisten voor pc-hardware. Als u onlangs uw Windows 10-pc hebt bijgewerkt, kan het een paar minuten tot een paar uur duren voordat u kunt uitzenden met de gamebalk. Als u na een paar uur nog steeds niet kunt uitzenden, voldoet uw pc mogelijk niet aan de hardwarevereisten voor uitzenden. Zie voor meer informatie over hardwarevereisten voor de pc Hardwarevereisten voor Game DVR op Windows 10.

Uitzenden moet zijn toegestaan in uw regio. Als u in een regio bent waar uitzenden niet is toegestaan, wordt de uitzendknop grijs weergegeven of verschijnt er een fout wanneer u probeert uit te zenden.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Waarom kan ik mijn game niet uitzenden?" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?