Fout 0x80a4001a treedt op wanneer je om je wachtwoord wordt gevraagd

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je om het wachtwoord van je Microsoft-account wordt gevraagd:

0x80a4001a

Oplossing

Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

1. Verwijder je account van de console. Ga hiervoor naar Systeem > Instellingen > Account > Accounts verwijderen.
  2. Kies het account dat je wilt verwijderen en selecteer Verwijderen.
  3. Nadat je account is verwijderd, ga je terug en selecteer je Aanmelden. Voeg je account opnieuw toe en voer je wachtwoord in.
  4. Selecteer Grenzeloos of Vraag naar mijn wachtwoordcode.

Opmerking Als je de optie Vergrendelen selecteert, zal het probleem zich waarschijnlijk weer voordoen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x80a4001a treedt op wanneer je om je wachtwoord wordt gevraagd" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?