Uw aanmeldingsvoorkeuren op uw Xbox One-console wijzigen

Volg deze stappen als u uw aanmeldingsvoorkeuren wilt wijzigen, zoals het wachtwoord vereist maken om u aan te melden.

Als u kinderaccounts hebt in uw gezin, geven uw aanmeldingsvoorkeuren u controle over de toegang van uw kinderen tot inhoud en de mogelijkheid om zaken te kopen in de Microsoft Store.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen.
  3. Ga naar Account en selecteer Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode.
  4. Selecteer Voorkeuren wijzigen.
  5. Kies een van de volgende opties:
    • Snel en simpel: automatisch aanmelden zonder vereist wachtwoord of wachtwoordcode.
    • Grenzeloos: er is geen wachtwoord of wachtwoordcode vereist voor het aanmelden, wijzigen van instellingen of doen van aankopen.
    • Controleer of ik het ben: een wachtwoordcode is vereist voor het aanmelden.
    • Vraag naar mijn wachtwoordcode: er is een wachtwoord of wachtwoordcode vereist voor het aanmelden, wijzigen van instellingen of doen van aankopen.
    • Vergrendelen: het wachtwoord voor uw Microsoft-account is vereist voor bijna alles.
    • Aanpassen: selecteer deze optie als u zelf wilt opgeven voor welke acties een wachtwoord of wachtwoordcode vereist is.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw aanmeldingsvoorkeuren op uw Xbox One-console wijzigen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?