Een kind toevoegen aan een gezinsaccount

Als u een kinderaccount hebt dat nog niet is gekoppeld aan het gezinsaccount, hebt u geen toegang tot de instellingen van uw Xbox-profiel en kunt u deze ook niet wijzigen.

De volgende onderdelen kunt u bijvoorbeeld niet weergeven of bijwerken als u een kinderaccount hebt dat niet is gekoppeld aan een gezinsaccount:

• Profiel (inclusief uw gamertag)
  • Achievements
  • Berichten
  • Vrienden
  • Mijn games
  • Clubs
  • Activiteitsfeed

Voor Xbox zijn er drie verschillende kinderaccounts:

• Jong kind: iedereen jonger dan 8 jaar oud
  • Kind: van 8 tot en met 12 jaar oud
  • Tiener: van 13 tot en met 17 jaar oud (of 19 in Zuid-Korea)

In dit scenario moet een ouder of andere volwassene in het gezin u toevoegen aan het gezinsaccount op de console voordat u wijzigingen kunt aanbrengen in of toegang kunt krijgen tot de instellingen van uw Xbox-profiel.

Opmerkingen

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een kind toevoegen aan een gezinsaccount " waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?