Een offline Xbox 360-profiel omzetten naar een gamertag

Als u uw offline profiel wilt omzetten naar een gamertag, moet u zorgen dat u een Microsoft-account hebt die momenteel niet aan een andere gamertag is gekoppeld. Als u momenteel geen Microsoft-account hebt, raadpleegt u Veelgestelde vragen over Microsoft-account op de Xbox-console voor informatie om er één aan te maken.

Opmerking Microsoft kan op elk gewenst moment een gamertag als schadelijk of ongepast beoordelen (zelfs als het maken hiervan wordt toegestaan in het hulpprogramma Gamertag wijzigen) en wij kunnen die gamertag zonder waarschuwing wijzigen. Voor meer informatie over de reden waarom wij gamertags verwijderen, raadpleegt u Gamertag en echte naam op de veiligheidswebsite van de Xbox.

Uw offline profiel omzetten naar een gamertag

1. Meld u aan bij het profiel dat u wilt omzetten van een offline profiel naar een gamertag.
  2. Druk op de Guide-knop  om de MiniGuide te openen
  3. Ga naar Settings en selecteer Profile.
  4. Selecteer Join Xbox Live.
  5. Voer uw voornaam in.
  6. Voer het e-mailadres van uw Microsoft-account in.
  7. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in.
  8. Controleer de gegevens op het scherm.
  9. Controleer de huidige privacyinstellingen.
  10. Bekijk de Microsoft-servicesovereenkomst en selecteer vervolgens Ik ga akkoord.

Opmerking Wanneer u deze stappen volgt, wordt de gamerscore van uw offline profiel overgedragen naar uw Xbox Live-profiel.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een offline Xbox 360-profiel omzetten naar een gamertag" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?