Uw lidmaatschappen op Xbox One bekijken en beheren

Ga als volgt te werk om uw lidmaatschappen te bekijken en de meest recente aanbiedingen te vinden:

1. Druk op de Xbox-knop op uw controller om de guide te openen en ga dan naar Mijn games en apps > Lidmaatschappen.
  2. Kies een lidmaatschap om de meest recente aanbiedingen te bekijken of om u aan te melden of uw lidmaatschap te verlengen.
  3. Selecteer op een lidmaatschapspagina Beheren als u Microsoft-lidmaatschappen en -abonnementen of meer opties wilt zien.

Om uw lidmaatschappen te beheren, meldt u zich aan bij account.microsoft.com.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw lidmaatschappen op Xbox One bekijken en beheren" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?