"Een andere gebruiker op dit apparaat gebruikt deze Microsoft-account, je kunt deze hier dus niet toevoegen" op Xbox One

Je krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer je je Microsoft-account probeert toe te voegen aan een Xbox One-console:

<JeNaam@email.com> staat hier al

Een andere gebruiker op dit apparaat gebruikt deze Microsoft-account, je kunt deze hier dus niet toevoegen

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen om dit probleem te verhelpen.

Oplossing 1: Controleer of je account al op de console staat

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Scrol omlaag door de gamertags om je gamertag te zoeken.
  4. Selecteer Aanmelden onder je gamertag.

Oplossing 2: Verwijder je profiel en download het opnieuw

Als je zich nog steeds niet kunt aanmelden bij je account, moet je de account verwijderen en weer toevoegen op de console.

Stap 1: Verwijder je account van de console

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en ga naar Systeem.
  2. Selecteer Systeem > Account.
  3. Selecteer Accounts verwijderen.
  4. Selecteer je account en bevestig het verwijderen.

Stap 2: start je Xbox One-console opnieuw

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.

Stap 3: Voeg je account opnieuw toe aan de console

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Selecteer Toevoegen en beheren.
  4. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  5. Voer het e-mailadres en wachtwoord van je Microsoft-account in.
  6. Volg de instructies op de volgende schermen om je instellingen verder aan te passen.

Neem contact op met Xbox-ondersteuning als dit probleem blijft optreden.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem ""Een andere gebruiker op dit apparaat gebruikt deze Microsoft-account, je kunt deze hier dus niet toevoegen" op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?