Veelgestelde vragen over Microsoft-account op de Xbox-console

Uw Microsoft-account beheren Aanmelden bij uw Microsoft-account om accountgegevens te bekijken en bij te werken

Overzicht

Uw Microsoft-account is de account die u gebruikt om uw interacties met Xbox Live en andere services van Microsoft te beheren, inclusief Outlook.com, OneDrive, Skype, Windows 10, Windows Phone en nog veel meer. Met deze centrale account kunt u het volgende doen:

• Alle services van Microsoft vanaf een enkele account beheren
  • Aanmelden bij uw Xbox-console of de Xbox-app in Windows 10
  • Uw aankopen en abonnementen beheren
  • Ouderlijk toezicht instellen en beheren om uw kinderen te beschermen

Op deze pagina staan antwoorden op veelgestelde vragen en krijgt u hulpmiddelen voor meer informatie over het beheer van uw Microsoft-account vanuit uw Xbox-console of de Xbox-app. Voor meer algemene vragen over uw Microsoft-account, zoals registeren, aanmelden of sluiten van uw account, gaat u naar Veelgestelde vragen over Microsoft-account.

Onderwerpen

Hoe kan ik me aanmelden bij een nieuwe Xbox-console of de Xbox-app?

Wat moet ik doen als ik een fout te zien krijg wanneer ik me aanmeld?

Hoe kan ik het wachtwoord dat ik gebruik om me aan te melden, wijzigen, ophalen of verwijderen?

Uw wachtwoord wijzigen

U wilt misschien uw wachtwoord regelmatig wijzigen om uw account te beveiligen. Zie Wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen voor hulp.

Uw wachtwoord herstellen als u dit bent vergeten

Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

Uw wachtwoord verwijderen van alle consoles waarop het werd opgeslagen

Hoe u uw wachtwoord kunt gebruiken om aanmeldingsvoorkeuren op uw console te beheren

Ik heb verschillende Microsoft-accounts voor verschillende services - hoe kan ik die combineren?

Momenteel kunt u uw services niet overdragen naar een andere Microsoft-account. Deze optie kan in de toekomst ter beschikking worden gesteld.