Een wachtwoordcode vereist maken voor aankopen op uw Xbox One-console

Om eventuele aankopen via uw account te beheren, kunt u een wachtwoordcode vereist maken voordat een aankoop kan worden voltooid. Dit is vooral handig voor ouders die de aankopen van hun kinderen willen goedkeuren.

Meer informatie over de voordelen van het maken van een wachtwoordcode.

Een wachtwoordcode vereist maken voor aankopen

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Account.
  3. Selecteer Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode.
  4. Selecteer Voorkeuren wijzigen.
  5. Ga naar rechts en selecteer Aanpassen.
  6. Ga naar rechts en selecteer Wachtwoordcode om aankopen te doen.

Er is nu een wachtwoordcode vereist voor aankopen in uw account. Herhaal deze stappen en selecteer Wachtwoordcode niet vereist om deze functie uit te schakelen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een wachtwoordcode vereist maken voor aankopen op uw Xbox One-console" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?