Uw wachtwoord wordt herhaaldelijk gevraagd wanneer u zich wilt aanmelden op Xbox One

Wanneer u zich probeert aan te melden op uw Xbox One-console wordt u herhaaldelijk gevraagd uw wachtwoord in te voeren en kunt u zich niet aanmelden.

Oplossingen

Oplossing 1: Start de Xbox One-console opnieuw op

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Probeer je opnieuw aan te melden.

Als het probleem hiermee niet is verholpen, ga je naar de volgende oplossing.

Oplossing 2: Verwijder je account van de console en voeg het opnieuw toe

Stap 1: Verwijder uw account van de console

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Account.
  3. Selecteer Accounts verwijderen.
  4. Selecteer je account en bevestig het verwijderen.

Stap 2: start je Xbox One-console opnieuw

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.

Stap 3: Voeg je account opnieuw toe aan de console

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden > Nieuwe toevoegen.
  3. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft-account in.
  4. Voltooi de aangepaste instellingen op de volgende schermen.

Oplossing 3: Zet de fabrieksinstellingen terug

Als u zich nog steeds niet kunt aanmelden, moet u de standaardfabrieksinstellingen terugzetten op de console. Zie hiervoor Je console terugzetten naar de fabrieksinstellingen op Xbox One.

Waarschuwing Als u de console terugzet naar de fabrieksinstellingen, worden alle accounts, apps, games, opgeslagen games en instellingen gewist. Alles dat niet is gesynchroniseerd met Xbox Live gaat verloren. (De console wordt automatisch met Xbox Live gesynchroniseerd wanneer deze is verbonden met de service.)

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw wachtwoord wordt herhaaldelijk gevraagd wanneer u zich wilt aanmelden op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?