Hulp met uw bestaand Xbox- of Kinect-serviceorder

Als u de status van uw reparatie wilt controleren, meld u dan hieronder aan bij Mijn Xbox-apparaten en kijk onder Orderstatus.

Mijn Xbox-apparaten Orderstatus van reparatie controleren Meld je aan om een apparaat te registreren of om de status van een garantie of reparatie te controleren.
Apparaatnaam Geen
Status van order Geen orders
Status van garantie Geen
Serienummer Geen
Registratie van dit apparaat opheffen Als je de registratie van dit apparaat opheft, heb je geen toegang meer tot de status van een order en de garantiegegevens. Weet je zeker dat je de registratie wil opheffen?

OK
*Verplichte gegevens
Voornaam * Ongeldig voornaam
Achternaam * Ongeldig achternaam
Telefoonnummer * Ongeldig telefoonnummer
Land/regio * Ongeldig land/regio
Serienummer * Ongeldig serienummer
Registratie van dit apparaat opheffen Als je de registratie van dit apparaat opheft, heb je geen toegang meer tot de status van een order en de garantiegegevens. Weet je zeker dat je de registratie wil opheffen?

OK
Orderstatus van reparatie controleren
Ordernummer * Ongeldig ordernummer
Postcode * Ongeldig postcode

Een verzending traceren

Het kan tot 7 dagen duren voordat de verzendstatus op de website van de vervoerder wordt bijgewerkt. Als u op dit moment geen statuswijzigingen voor uw verzending ziet, neemt u contact op met Xbox Support.

De verzending traceren van uw locatie naar het servicecentrum

Gebruik het verzendbewijs of traceringsnummer dat u hebt ontvangen op het moment van verzending om de verzendstatus te controleren op de website van de vervoerder of neem contact op met de vervoerder voor meer informatie. We zullen u via e-mail melden wanneer we uw product hebben ontvangen in ons servicecentrum.

De verzending traceren van het servicecentrum naar u toe

U krijgt een e-mail met een traceringsnummer wanneer we het gerepareerde product verzenden vanuit ons servicecentrum. Gebruik dat traceringsnummer om de verzendstatus te controleren op de website van de vervoerder of neem contact op met de vervoerder voor informatie.

Opmerking Het kan tot zeven dagen duren vooraleer de verzendstatus wordt bijgewerkt op de website van de vervoerder. Als u op dit moment geen statuswijzigingen voor uw verzending ziet, neemt u contact op met Xbox Support.

Een serviceorder wijzigen of annuleren

U kunt een bestaand serviceorder wijzigen of annuleren tot de dag dat u het product naar het servicecentrum verstuurt. Meld u eerst aan bij Apparaat repareren en ga dan naar Orders om te bevestigen dat de orderstatus Order wordt verwerkt of Verpakkingsmateriaal ontvangen door klant is.

• Selecteer Order annuleren om het order te annuleren. Wacht 24 uur totdat de annulering is verwerkt. Als er een terugbetaling moet gebeuren, wordt de terugbetaling binnen 72 uur nadat de annulering is bevestigd weergegeven in uw account.
  • Om het gebruikte e-mailadres of het retouradres te wijzigen, moet u het order annuleren (zie het vorige punt) en het order daarna opnieuw indienen. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer daarna Profiel voor toegang tot de informatie en om wijzigingen aan te brengen.
  • Als u uw Xbox-console of Kinect-sensor reeds hebt ingestuurd en ontdekt dat deze naar een ander adres dan het adres op uw order moet worden verzonden, neem dan contact op met de verzender.
  • Als u uw controller, voeding of ander accessoire reeds hebt ingestuurd of hebt betaald om een item direct naar u toe te laten sturen, en u ontdekt dat het vervangend apparaat naar een ander adres moet worden gestuurd, neem dan contact op met uw verzender.
  • Als het servicecentrum uw defecte product reeds heeft ontvangen of een vervangend product heeft verstuurd, kunt u het order niet annuleren en kunnen we geen terugbetaling doen.
  • Een serviceorder en het bijbehorende verzendetiket (indien van toepassing) zijn 30 dagen geldig vanaf de dag dat u de aanvraag indient. Als uw serviceorder vervalt nadat u het product hebt verzonden, neem dan contact op met Xbox Support.

Een ontvangstbewijs van een serviceorder afdrukken

Ga naar Apparaat repareren om een ontvangstbewijs af te drukken na voltooiing van uw serviceorder. Meld u aan met uw Microsoft-account en selecteer Orders in de menubalk bovenaan. Selecteer een willekeurig voltooid order en selecteer Ontvangstbewijs afdrukken voor een exemplaar van het ontvangstbewijs.

Als uw gewenste serviceorder niet in de lijst staat, selecteer dan op de startpagina De status van een order controleren en voer het serviceordernummer in uw e-mail ter bevestiging, samen met uw postcode in. Voor voltooide orders krijgt u de mogelijkheid om een ontvangstbewijs af te drukken.

Algemene problemen met serviceaanvragen oplossen

Als u problemen hebt met uw serviceaanvraag, zie dan de onderstaande informatie voordat u contact opneemt met Xbox Support.

Mijn apparaat werd geretourneerd zonder dat er reparaties werden uitgevoerd

Bij aankomst wordt uw product geïnspecteerd in het servicecentrum. In de volgende omstandigheden wordt er geen service uitgevoerd (reparatie of vervanging) en sturen we het product terug zoals het is:

• Het servicecentrum vindt geen storing aan het product.
  • Er is met het product geknoeid of het is gewijzigd.

Ik heb een beschadigd of niet-werkend apparaat ontvangen van het servicecentrum

Als u een beschadigd gerepareerd product of een product dat niet werkt ontvangt, neem dan onmiddellijk contact op met Xbox Support. Stuur het product niet terug naar het servicecentrum zonder het probleem eerst te melden.

Het apparaat dat ik heb ontvangen is verkeerd, onvolledig of ontbreekt

Neem in dat geval contact op met Xbox Support.

Opmerking Microsoft is niet verantwoordelijk voor het verlies van eventuele extra producten of accessoires (zoals een voeding, controller of game-disc) die u mee hebt gestuurd met het product toen u het hebt opgestuurd voor reparatie.

Verwante problemen