Hulp met uw bestaand Xbox- of Kinect-serviceorder

De status van uw reparatie controleren

1. Ga naar Apparaatondersteuning en meld u aan.
  2. Selecteer het apparaat dat is gekoppeld aan uw serviceaanvraag.
  3. Selecteer Reparatieorder onder aan de pagina.

Een verzending traceren

De verzending traceren van uw locatie naar het servicecentrum

Gebruik het verzendbewijs of traceringsnummer dat u hebt ontvangen op het moment van verzending om de verzendstatus te controleren op de website van de vervoerder of neem contact op met de vervoerder voor meer informatie. We zullen u via e-mail melden wanneer we uw product hebben ontvangen in ons servicecentrum.

De verzending traceren van het servicecentrum naar u toe

U krijgt een e-mail met een traceringsnummer wanneer we het gerepareerde product verzenden vanuit ons servicecentrum. Gebruik dat traceringsnummer om de verzendstatus te controleren op de website van de vervoerder of neem contact op met de vervoerder voor informatie.

Opmerking Het kan tot 3 dagen duren voordat de verzendstatus op de website van de vervoerder wordt bijgewerkt.

Een serviceorder wijzigen of annuleren

U kunt een bestaande serviceorder wijzigen of annuleren tot de dag dat u het product naar het servicecentrum verstuurt. Meld u eerst aan bij Apparaatondersteuning en ga dan naar Orders om te bevestigen dat de orderstatus Order wordt verwerkt of Verpakkingsmateriaal ontvangen door klant is.

• Selecteer Order annuleren om het order te annuleren. Wacht 24 uur totdat de annulering is verwerkt. Als er een terugbetaling moet gebeuren, wordt de terugbetaling binnen 72 uur nadat de annulering is bevestigd weergegeven in uw account.
  • Als het gebruikte e-mailadres of het retouradres wilt wijzigen, moet u de order annuleren (zie het vorige punt) en de order daarna opnieuw indienen. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer daarna Profiel voor toegang tot de informatie en om wijzigingen aan te brengen.
  • Als u uw Xbox-console of Kinect-sensor reeds hebt ingestuurd en ontdekt dat deze naar een ander adres dan het adres op uw order moet worden verzonden, neem dan contact op met de verzender.
  • Als u uw controller, voeding of ander accessoire reeds hebt ingestuurd of hebt betaald om een item direct naar u toe te laten sturen, en u ontdekt dat het vervangend apparaat naar een ander adres moet worden gestuurd, neem dan contact op met uw verzender.
  • Als het servicecentrum uw defecte product reeds heeft ontvangen of een vervangend product heeft verstuurd, kunt u de order niet annuleren en kunnen we geen terugbetaling doen.
  • Een serviceorder en het bijbehorende verzendetiket (indien van toepassing) zijn 30 dagen geldig vanaf de dag dat u de aanvraag indient. Als uw serviceorder vervalt nadat u het product hebt verzonden, neem dan contact op met Xbox-ondersteuning.

Een ontvangstbewijs van een serviceorder afdrukken

Ga naar Apparaatondersteuning om een ontvangstbewijs af te drukken na voltooiing van uw serviceorder. Meld u aan met uw Microsoft-account en selecteer Orders in de menubalk bovenaan. Selecteer een willekeurige voltooide order en selecteer Ontvangstbewijs afdrukken voor een exemplaar van het ontvangstbewijs.

Als uw gewenste serviceorder niet in de lijst staat, selecteer dan op de startpagina De status van een order controleren en voer het serviceordernummer in uw e-mail ter bevestiging, samen met uw postcode in. Voor voltooide orders krijgt u de mogelijkheid om een ontvangstbewijs af te drukken.

Algemene problemen met serviceaanvragen oplossen

Als u problemen hebt met uw serviceaanvraag, raadpleegt u de onderstaande informatie voordat u contact opneemt met Xbox-ondersteuning.

Mijn apparaat werd geretourneerd zonder dat er reparaties werden uitgevoerd

Bij aankomst wordt uw product geïnspecteerd in het servicecentrum. In de volgende omstandigheden wordt er geen service uitgevoerd (reparatie of vervanging) en sturen we het product terug zoals het is:

• Het servicecentrum vindt geen storing aan het product.
  • Er is met het product geknoeid of het is gewijzigd.

Ik heb een beschadigd of niet-werkend apparaat ontvangen van het servicecentrum

Als u een beschadigd gerepareerd product of een product dat niet werkt ontvangt, neem dan onmiddellijk contact op met Xbox-ondersteuning. Stuur het product niet terug naar het servicecentrum zonder het probleem eerst te melden.

Het apparaat dat ik heb ontvangen is verkeerd, onvolledig of ontbreekt

Neem in dat geval contact op met Xbox-ondersteuning.

Opmerking Microsoft is niet verantwoordelijk voor het verlies van eventuele extra producten of accessoires (zoals een voeding, controller of game-disc) die u mee hebt gestuurd met het product toen u het hebt opgestuurd voor reparatie.

Verwante problemen

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hulp met uw bestaand Xbox- of Kinect-serviceorder" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?