Hulp met uw bestaande serviceorder voor een Xbox-console of -accessoire

De status van uw reparatie controleren

1. Ga naar Apparaatservice en herstel en meld u aan.
  2. Selecteer het apparaat dat is gekoppeld aan uw serviceaanvraag.
  3. Selecteer Reparatieorder onder aan de pagina.
  4. De status van uw order wordt weergegeven.
Het scherm Apparaatservice en herstel met een lijst van de reparatieorders van de klant

Een verzending traceren

De verzending traceren van uw locatie naar het servicecentrum

Gebruik het verzendbewijs of traceringsnummer dat u hebt ontvangen op het moment van verzending om de verzendstatus te controleren op de website van de vervoerder of neem contact op met de vervoerder voor meer informatie. We zullen u via e-mail melden wanneer we uw product hebben ontvangen in ons servicecentrum. Zie De status van uw reparatie controleren voor informatie over hoe u het traceringsnummer kunt vinden.

De verzending traceren van het servicecentrum naar u toe

U krijgt een e-mail met een traceringsnummer wanneer we het gerepareerde product verzenden vanuit ons servicecentrum. Gebruik dat traceringsnummer om de verzendstatus te controleren op de website van de vervoerder of neem contact op met de vervoerder voor informatie.

Opmerking Het kan tot 3 dagen duren voordat de verzendstatus op de website van de vervoerder wordt bijgewerkt.

Een serviceorder stoppen of annuleren

U kunt een bestaande serviceorder stoppen of annuleren tot de dag dat u het product naar het servicecentrum verstuurt. Nadat het artikel is verzonden, kunt u de order niet meer stoppen of annuleren.

De order annuleren:

1. Ga naar Apparaatservice en herstel en meld u aan.
  2. Selecteer het apparaat dat is gekoppeld aan uw serviceaanvraag.
  3. Selecteer Reparatieorder onder aan de pagina.
  4. Selecteer Reparatie stoppen.
Het scherm Apparaatservice en herstel met de huidige status van de reparatieorder en manier om een reparatie te stoppen

Wacht 24 uur totdat de annulering is verwerkt. Als er een terugbetaling moet gebeuren, wordt de terugbetaling binnen 72 uur nadat de annulering is bevestigd weergegeven in uw account.

• Als het gebruikte e-mailadres of het retouradres wilt wijzigen, moet u de order annuleren en de order daarna opnieuw indienen.
  • Als u uw Xbox-console of Kinect-sensor reeds hebt ingestuurd en ontdekt dat deze naar een ander adres dan het adres op uw order moet worden verzonden, neem dan contact op met de verzender.
  • Als u uw controller, voeding of ander accessoire reeds hebt ingestuurd of hebt betaald om een item direct naar u toe te laten sturen, en u ontdekt dat het vervangend apparaat naar een ander adres moet worden gestuurd, neem dan contact op met uw verzender.
  • Als het servicecentrum uw defecte product reeds heeft ontvangen of een vervangend product heeft verstuurd, kunt u de order niet annuleren en kunnen we geen terugbetaling doen.
  • Een serviceorder en het bijbehorende verzendetiket (indien van toepassing) zijn 30 dagen geldig vanaf de dag dat u de aanvraag indient.

Problemen met serviceorders oplossen

Mijn apparaat werd geretourneerd zonder dat er reparaties werden uitgevoerd

Bij aankomst wordt uw product geïnspecteerd in het servicecentrum. Als geen service is uitgevoerd (reparatie of vervanging), sturen we het product terug en sturen we u een bericht met de reden waarom de service niet is uitgevoerd.

Ik heb een beschadigd of niet-werkend apparaat ontvangen van het servicecentrum

Als u een beschadigd gerepareerd product of een product dat niet werkt ontvangt, neemt u contact op met klantenondersteuning. Stuur het product niet terug naar het servicecentrum zonder het probleem eerst te melden.

Het apparaat dat ik heb ontvangen is verkeerd, onvolledig of ontbreekt

Neem in dat geval contact op met klantenondersteuning.

Opmerking Microsoft is niet verantwoordelijk voor het verlies van eventuele extra producten of accessoires (zoals een voeding, controller of game-disc) die je mee hebt gestuurd met het product toen je het hebt opgestuurd voor reparatie.

Het zegel op mijn console is verbroken

Op sommige Xbox-consoles is er plastic tape aangebracht op een schroef die moet worden verwijderd om de console te openen. Een verbroken zegel is niet van invloed op je garantiedekking. Maar het openen en aanpassen van een console om de beveiliging uit te schakelen, je een oneerlijk voordeel te verschaffen of de gamingervaring van andere gebruikers negatief te beïnvloeden, leidt ertoe dat je garantie vervalt. Als je je console opent en beschadigt, valt enige schade die hierbij ontstaat, niet onder de garantie. Bekijk de uitsluitingen in de Beperkte hardwaregarantie en overeenkomst van fabrikant.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hulp met uw bestaande serviceorder voor een Xbox-console of -accessoire" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?