Informatie over het inpakken van uw Xbox-console, Kinect-sensor of Xbox-accessoire voor verzending

Controleer voordat u uw Xbox One-console, Kinect-sensor of Xbox-accessoire, zoals een controller, verzendt voor reparatie of deze goed is verpakt. Op deze pagina ziet u hoe u uw product het beste kunt verpakken.

Opmerking: Stuur alleen uw niet-werkende product op. Eventuele andere items die u verzendt, worden wellicht niet naar u teruggestuurd.

Op deze pagina

Uw Xbox-console of Kinect-sensor verpakken

Volg de tips en hieronder afgebeelde stappen.

• Zorg dat u voldoende vulling voorziet rond het product.
  • Gebruik een stevige verzenddoos.
  • Zorg dat het product klemvast zit in de doos.
  • U ontvangt de gebruikte verpakking niet terug.

Stap 1

Koppel de voedingskabel, Kinect, verticale standaard (alleen Xbox One S) en alle accessoires los.

Xbox One S-console
Xbox One S-console
Originele Xbox One-console
Originele Xbox One-console

Als u wilt weten hoe u een Xbox 360-harddisk of een disc die blijft steken in de disc-lade kunt verwijderen, leest u:

Stap 2

• Koop een verzenddoos en luchtkussenfolie.
  • Wikkel uw apparaat in luchtkussenfolie en plaats het apparaat in de doos.
  • Zorg dat de console klemvast zit in de doos om schade tijdens de verzending te voorkomen. Microsoft is niet verantwoordelijk voor schade tijdens transport.

Stap 3

• Sluit de doos met verpakkingstape.
  • Plak het verzendetiket op de doos.
  • Noteer het trackingnummer dat op het verzendetiket staat.
  • Verzend het pakket en bewaar het verzendbewijs. U bent verantwoordelijk voor eventuele ophaalkosten.
  • Ga naar Apparaatondersteuning om uw reparatiestatus te controleren.

Belangrijk Zend de volgende items niet mee:

Lees Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren als u nog vragen hebt over het verzenden van uw product voor reparatie.

Uw Xbox-accessoire inpakken

Volg deze tips.

• Zorg dat u voldoende vulling voorziet rond het product.
  • Gebruik een stevige verzenddoos.
  • Zorg dat het product klemvast zit in de doos.

Belangrijk Als u uw accessoire, zoals een Xbox-controller moet opsturen naar ons servicecentrum, stuur dan geen verwijderbare onderdelen mee met uw controller. Houd alle verwijderbare delen, aangezien deze niet aan u worden geretourneerd. Als u een Elite-controller hebt, omvat deze navigatiepads, peddels en USB-sticks. U ontvangt een vervangende controller zonder deze onderdelen en moet deze originele onderdelen dus gebruiken bij de vervangende controller.

Instructies voor inpakken:

1. Verwijder batterijen, kabels of andere onderdelen die zijn verbonden met uw accessoire.
  2. Koop een verzenddoos en luchtkussenfolie.
  3. Wikkel uw apparaat in luchtkussenfolie en plaats het apparaat in de doos.
  4. Zorg dat de controller klemvast zit in de doos. Microsoft is niet verantwoordelijk voor schade tijdens transport.
  5. Sluit de doos met verpakkingstape.
  6. Plak het verzendetiket op de doos.
  7. Noteer het trackingnummer dat op het verzendetiket staat.
  8. Verzend het pakket en bewaar het verzendbewijs. U bent verantwoordelijk voor eventuele ophaalkosten.
  9. Ga naar Apparaatondersteuning om uw reparatiestatus te controleren.