Je Xbox-console en -accessoires recyclen

Hardware, verpakkingen en batterijen recyclen

Als je de eigenaar van Xbox-apparaten en -accessoires bent, raden we je aan milieubewust te handelen en je verpakking, batterijen en oude producten te recyclen. Zoek door Microsoft gesponsorde recyclingmogelijkheden* bij jou in de buurt.

*Opmerking: hoewel deze pagina alleen in het Engels is, kunnen locaties op eenvoudige wijze worden gevonden met behulp van de kaarten.