Je Xbox registreren (of de registratie ongedaan maken)

Wanneer je je Xbox registreert, kun je reparaties aanvragen en opvolgen en je garantiestatus controleren. Je kunt ook je Xbox-registratie ongedaan maken als je deze niet langer wilt gebruiken of geen eigenaar meer bent.

Je Xbox registreren

Stap 1: Maak een Microsoft-account als je er nog geen hebt

Om je Xbox te registreren, heb je een gratis Microsoft-account nodig. Als je er nog geen hebt, maak je nu een Microsoft-account of kun je meer informatie lezen in de Veelgestelde vragen over Microsoft-accounts.

Stap 2: Registreer je apparaat bij Apparaatondersteuning

Wanneer je een reparatie van een Xbox-console of een Kinect-sensor aanvraagt, moet je het product eerst registreren. Om te beginnen, moet je je aanmelden bij Apparaatondersteuning en vervolgens Nieuw apparaat registreren selecteren.

Wanneer je geregistreerd bent, zie je de garantiestatus voor je apparaat. Als je apparaat nog binnen de garantie valt, zijn reparaties gratis. Als je apparaat niet meer binnen de garantie valt, worden je reparatiekosten aangerekend.

De registratie van Xbox ongedaan maken

Als je niet meer wilt dat je Xbox aan jou is gekoppeld, kun je de registratie verwijderen. Ga naar Apparaatondersteuning, selecteer het apparaat waarvan je de registratie ongedaan wilt maken en selecteer Meer acties > Xbox verwijderen. Selecteer het selectievakje Ik ben klaar om deze Xbox te verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Je Xbox registreren (of de registratie ongedaan maken) " waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?