Uw Xbox-product registreren

Wanneer u uw Xbox-product registreert, kunt u reparaties aanvragen en opvolgen en uw garantiestatus controleren. Op deze pagina wordt beschreven hoe u uw product kunt registreren.

Stap 1: Maak een gratis Microsoft-account als u er nog geen hebt

Om uw Xbox-product te registreren, hebt u een gratis Microsoft-account nodig. Als u er nog geen hebt, maak dan nu een Microsoft-account of ga voor meer informatie naar Veelgestelde vragen over uw Microsoft-account.

Stap 2: Registreer uw apparaat in het Xbox Onlineservicecentrum

Wanneer u een reparatie van een Xbox-console of een Kinect-sensor aanvraagt, moet u het product eerst registreren. Meld u daarvoor eerst hieronder aan en selecteer Apparaat registreren. Wanneer u geregistreerd bent, ziet u ook de garantiestatus voor uw apparaat. Als uw apparaat nog binnen de garantie valt, zijn reparaties gratis. Als uw apparaat niet meer binnen de garantie valt, worden u reparatiekosten aangerekend.

Mijn Xbox-apparaten Orderstatus van reparatie controleren Meld je aan om een apparaat te registreren of om de status van een garantie of reparatie te controleren.
Apparaatnaam Geen
Status van order Geen orders
Status van garantie Geen
Serienummer Geen
Registratie van dit apparaat opheffen Als je de registratie van dit apparaat opheft, heb je geen toegang meer tot de status van een order en de garantiegegevens. Weet je zeker dat je de registratie wil opheffen?

OK
*Verplichte gegevens
Voornaam * Ongeldig voornaam
Achternaam * Ongeldig achternaam
Telefoonnummer * Ongeldig telefoonnummer
Land/regio * Ongeldig land/regio
Serienummer * Ongeldig serienummer
Registratie van dit apparaat opheffen Als je de registratie van dit apparaat opheft, heb je geen toegang meer tot de status van een order en de garantiegegevens. Weet je zeker dat je de registratie wil opheffen?

OK
Orderstatus van reparatie controleren
Ordernummer * Ongeldig ordernummer
Postcode * Ongeldig postcode

Opmerking Indien nodig kunt u het serienummer van de controller vinden onder de barcode in het batterijcompartiment.