Uw Xbox-product registreren

Wanneer u uw Xbox-product registreert, kunt u reparaties aanvragen en opvolgen en uw garantiestatus controleren. Op deze pagina wordt beschreven hoe u uw product kunt registreren.

Stap 1: Maak een gratis Microsoft-account als u er nog geen hebt

Om uw Xbox-product te registreren, hebt u een gratis Microsoft-account nodig. Als u er nog geen hebt, maak dan nu een Microsoft-account of ga voor meer informatie naar Veelgestelde vragen over uw Microsoft-account.

Stap 2: Registreer uw apparaat bij Apparaatondersteuning

Wanneer u een reparatie van een Xbox-console of een Kinect-sensor aanvraagt, moet u het product eerst registreren. Meld u daarvoor eerst hieronder aan en selecteer Apparaat registreren. Wanneer u geregistreerd bent, ziet u ook de garantiestatus voor uw apparaat. Als uw apparaat nog binnen de garantie valt, zijn reparaties gratis. Als uw apparaat niet meer binnen de garantie valt, worden reparatiekosten in rekening gebracht.

Opmerking Voer het telefoonnummer in zonder streepjes, spaties of een internationaal landennummer.

Opmerking Indien nodig kunt u het serienummer van de controller vinden onder de barcode in het batterijcompartiment.