Buitengebruikstelling van Xbox 360 SmartGlass-app

Op 18 mei 2018 worden de Xbox 360 SmartGlass-apps voor iOS, Android, Windows Phone 7, Windows Phone 8, Windows 10 Mobile, Windows 8 en Windows 10 buiten gebruik gesteld. Ondersteuning voor de app en content zijn niet langer beschikbaar.

In plaats daarvan wordt klanten aangeraden de Xbox-app voor iOS, Android, Windows 10 Mobile of Windows 10 of services op http://www.xbox.com of op de Xbox 360-console zelf te gebruiken.

Veelgestelde vragen

V. Kan ik nog steeds mijn aangeschafte games, films en tv-programma's gebruiken die met SmartGlass-functies zijn geleverd?
A. Ja. Alle games kunnen nog steeds worden afgespeeld op uw Xbox 360-console. Als u digitale games hebt gekocht bij Microsoft, kunnen die nog steeds worden gedownload. Films en tv-programma's die u hebt gekocht bij Microsoft kunnen nog steeds worden weergegeven.

V. Wat kan ik vanaf nu gebruiken om games en apps te starten, tekst in te voeren en het afspelen van mijn muziek, films en tv-programma's op de Xbox 360 te regelen?
A. Om materiaal te starten en het afspelen ervan te regelen of om tekst in te voeren, gebruikt u een Xbox 360-controller, Xbox 360-chatpad of een fysieke afstandsbediening voor de Xbox 360.

V. Kan ik mijn telefoon nog steeds gebruiken voor interactie met vrienden op Xbox Live?
A. Ja. Gebruik de Xbox-app voor iOS, Android, Windows 10 of Windows 10 Mobile om te chatten, nieuwe Xbox Live-vrienden toe te voegen of te volgen, de online aanwezigheid te controleren, activiteitsfeeds en achievements te bekijken, lid te worden van clubs en meer. U kunt ook communiceren met vrienden op http://www.xbox.com.

V. Kan ik mijn Originele Xbox-avatar nog steeds bewerken?
A. Ja, met behulp van de Originele Xbox-avatars-app voor Windows 10, Windows 10 Mobile, Xbox One, op http://www.xbox.com of direct op uw Xbox 360.

V. Kan ik nog steeds bakens instellen om een Xbox 360-game met vrienden te spelen?
A. Ja, u kunt bakens instellen om Xbox 360-games te spelen met vrienden op de Xbox 360-console.

V. Hoe kan ik zoeken naar games, apps, films en tv-programma´s voor de Xbox 360?
A. U kunt Bing Search op uw Xbox 360-console gebruiken om alle games, apps, films en tv-content te vinden die momenteel beschikbaar zijn voor uw Xbox 360-console. Bovendien kunt u zoeken naar Xbox 360-content met behulp van de Microsoft Store voor Xbox One, Windows 10 en het web.

V. Kan ik wel werken met SmartGlass-content voor specifieke games, films of tv-programma's?
A. Nee. Content die is gemaakt voor de Xbox 360 SmartGlass-app wordt buiten gebruik gesteld en is niet langer beschikbaar.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Buitengebruikstelling van Xbox 360 SmartGlass-app" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?