De cache op een Xbox 360 wissen

Overzicht

In de cache van het Xbox 360-systeem worden items opgeslagen, zoals game-updates, installatiepakketten voor systeemupdates en gamerafbeeldingen van je vrienden. Problemen met de Xbox 360 kunnen vaak worden opgelost door de systeemcache te wissen.

Wanneer je de cache van de Xbox 360 wist, worden de volgende items niet verwijderd:

• Je gamertag
  • Content die je hebt gedownload
  • Gamebestanden
  • Consolesoftware-updates

Als je de cache wist, worden eerder gedownloade game-updates wel verwijderd. Je moet deze updates opnieuw downloaden de volgende keer dat je de game wilt spelen.

De systeemcache wissen

1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Instellingen en selecteer Systeeminstellingen.
  2. Selecteer Opslag.
De categorie Opslag is gemarkeerd op het scherm Systeeminstellingen.
  1. Markeer het opslagapparaat maar selecteer het niet en druk op J op de controller voor Apparaatopties.
  2. Opmerking Het maakt niet uit welk opslagapparaat je kiest. Hiermee wordt de cache voor alle opslagapparaten gewist.

'Harddisk' is gemarkeerd op het scherm Opslagapparaten.
  1. Selecteer Systeemcache wissen op het scherm Apparaatopties.
De optie 'Systeemcache wissen' is gemarkeerd op het scherm Apparaatopties.
  1. Wanneer je wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteer je Ja.
  2. Opmerking Wanneer je de systeemcache hebt gewist, ga je terug naar het scherm Opslagapparaten. Je kunt dan op de Guide-knop op de controller drukken en terugkeren naar Xbox Home.

Wat hebben andere gebruikers te zeggen over deze onderwerpen?

Ga naar de Xbox Support Forums om te zien wat andere gebruikers te zeggen hebben over deze onderwerpen, of om zelf vragen te stellen, en bekijk de volgende gesprekken:

Xbox Support Forums – Mijn console gebruiken

Denk eraan dat de inhoud van de Xbox Support Forums alleen beschikbaar is in het Engels. Als u inhoud van de Xbox Support Forums naar een andere taal wilt vertalen, plakt u de URL in een online vertaalprogramma zoals Bing Translator.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De cache op een Xbox 360 wissen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?