Fout "This disc is unreadable" treedt op wanneer u een game van Games on Demand gebruikt

Probleem

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u een game van Games on Demand probeert te spelen op de Xbox 360:

This disc is unreadable. De schijf kan de verkeerde regio zijn voor deze console. Stem de regio van de schijf af op de console. Reinig de schijf met een zachte doek. Start de console opnieuw. Ga naar www.xbox.com/support voor meer hulp.

Dit probleem kan optreden als de Xbox 360-console gamebestanden op de harddisk niet kan lezen.

Oplossing

U kunt dit probleem misschien oplossen door de game op een ander deel van de harddisk op te slaan. Verwijder hiervoor de game en download de game opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Selecteer Settings en selecteer vervolgens System.
  2. Selecteer Storage en selecteer uw opslagapparaat. Selecteer bijvoorbeeld de Xbox 360 harddisk.
  3. Selecteer Games and Apps en selecteer de game van Games on Demand die niet werd afgespeeld. Kijk naar de bestandsgrootte.
  4. Selecteer de game van Games on Demand en selecteer Delete.
  5. Ga naar de Games Store en download een gamedemo of andere content die ongeveer even groot is als de game van Games on Demand.

Opmerking Gamedemo's zijn een gratis manier om content toe te voegen aan uw harddisk.

6. Druk op de Guide-knop op de controller.
  1. Selecteer Settings en selecteer daarna Account.
  2. Selecteer Download History.
  3. Selecteer de game van Games on Demand en selecteer Download Again.
  4. Als de game van Games on Demand gedownload is, speelt u de game.

Als dit probleem nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.

Neem contact op met support

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout "This disc is unreadable" treedt op wanneer u een game van Games on Demand gebruikt" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?