Fout 19-01-80004005 treedt op wanneer je muziek probeert af te spelen op je iPod via je Xbox

Overzicht

Je ziet de volgende foutcode en het volgende bericht wanneer je muziek probeert af te spelen op een iPod die is aangesloten op de Xbox 360-console:

Niet-afspeelbare content

Statuscode: 19-01-80004005

Dit kan betekenen dat je Xbox-console de indeling van de muziekbestanden op je iPod niet kan lezen.

Oplossingen

Ga naar Xbox Live en download de Optional Media Update om dit probleem op te lossen.

Als dit probleem nog steeds optreedt, neem je contact op met Xbox-ondersteuning. Klik hiervoor op de koppeling "Contact opnemen" onder aan deze pagina.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 19-01-80004005 treedt op wanneer je muziek probeert af te spelen op je iPod via je Xbox" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?