Fout 80151911 treedt op wanneer u verbinding maakt met Xbox Live op uw Xbox 360

Het is mogelijk dat u de volgende foutcode en foutbericht te zien krijgt wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live:

Er kan geen verbinding worden gemaakt met Xbox Live. Probeer het later opnieuw
Statuscode: 80151911

Dit kan het volgende betekenen:

• Er is een tijdelijk probleem met de Xbox Live-service.
  • Er is een probleem met uw netwerkinstellingen.
  • De bestanden op een opslagapparaat zijn beschadigd.

Oplossingen

Probeer deze oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-12-17T14:48:19.5219475+00:00

Oplossing 2: Los problemen met uw verbinding met Xbox Live op
Test de Xbox Live-verbinding. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  1. Selecteer Settings, System Settings en vervolgens Network Settings.
  2. Selecteer de naam van uw draadloze netwerk of selecteer Wired Network voor een bekabelde verbinding.
  3. Selecteer Xbox Live-verbinding testen.

Als de test voor verbinding met Xbox Live mislukt, probeert u stappen in de Oplossing voor verbinding met Xbox 360.
Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.