Fout xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2751 treedt op wanneer u een update naar uw Xbox 360-console downloadt

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u een update van de consolesoftware naar uw Xbox 360 probeert te downloaden:

Cannot process update.

Status code: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2751

Opmerking De tekens "x" in deze fout variëren.

Dit kan betekenen dat de download is mislukt om de volgende redenen:

• De Xbox Live-service is tijdelijk niet beschikbaar.
  • Er is een verbindingsprobleem.
  • Uw console kan de host van de software-update niet bereiken.

Oplossing

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-11-20T00:27:50.7016381+00:00

Oplossing 2: Test uw Xbox Live-verbinding

Als u voorheen wel verbinding kon maken met Xbox Live met uw huidige console en netwerkinstellingen, maar nu geen verbinding meer kunt maken, probeer dan uw Xbox Live-verbinding te testen om te bevestigen dat u verbonden bent. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Guide-knop op uw controller.
  1. Selecteer settings, System Settings en vervolgens Network Settings.
  2. Selecteer de naam van uw draadloze netwerk of selecteer Wired Network voor een bekabelde verbinding.
  3. Selecteer Test Xbox Live Connection.

Als u geen verbinding kunt maken met Xbox Live, zal de verbindingstest u tonen waar de fout is opgetreden. Deze test vertelt u ook welk soort fout het is. Noteer deze informatie en ga naar de Oplossing voor Xbox-verbindingsfout om het probleem op te lossen.

Oplossing 3: Raadpleeg de oplossing voor verbroken verbinding met Xbox 360

Probeer de Oplossing voor verbroken verbinding met Xbox 360 om dit probleem op te lossen.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem nog steeds optreedt.