Fout 8007065b treedt op wanneer u Xbox Live gebruikt

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u Xbox Live gebruikt:

8007065b

Dit kan erop wijzen dat de Xbox Live-service onderbroken is. U kunt deze fout ook te zien krijgen wanneer u uw gamertag hebt gewijzigd, wat kan betekenen dat de wijziging van uw gamertag niet correct is toegepast op uw account.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer of er Xbox Live-waarschuwingen zijn

Controleer of er servicewaarschuwingen zijn op Xbox Live-status of kijk of een Xbox Live-servicewaarschuwing boven aan deze pagina staat. Als er waarschuwingen zijn, wacht u even en probeert u het later opnieuw.

Alleen voor klanten in de VS: Als een specifieke service of app onderbroken is, kunt u vragen om via sms een melding te ontvangen wanneer deze weer actief is. Klik onder de naam van de app of service op Mij melden wanneer deze service of app actief is.

Oplossing 2: Meld u af en start uw Xbox opnieuw op

Meld u af bij uw profiel. Start de Xbox opnieuw op en meld u daarna weer aan.

Oplossing 3: Verwijder uw profiel en voeg het opnieuw toe op Xbox 360

1. Als u op Xbox 360 speelt, verwijder dan uw profiel volgens de beschrijving op deze pagina en voeg hem dan weer toe.
  2. Wis de cache.
  3. Koppel zowel uw Xbox en uw netwerkhardware (modem, router) los van de stroom gedurende vijf minuten.
  4. Sluit de stroom weer aan, start de Xbox weer op en meld u aan.

Als u dan nog steeds geblokkeerd bent, neem dan contact op met Xbox-ondersteuning.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 8007065b treedt op wanneer u Xbox Live gebruikt" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?