Foutcode 8007274D treedt op wanneer je je profiel op Xbox 360 probeert te downloaden

Probleem

Het is mogelijk dat je het volgende foutbericht te zien krijgt wanneer je je profiel op Xbox Live probeert te downloaden:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.
Statuscode: 8007274D

Dit kan een van de volgende zaken betekenen:

• Er is een probleem met je netwerkverbinding.
  • Er is een probleem met de gegevens in je Microsoft-account.

Oplossingen

Oplossing 1: probeer een directe modemverbinding

Sluit de Xbox 360-console rechtstreeks aan op je modem in plaats van via je router.

Opmerking Dit is een tijdelijke oplossing die bedoeld is om de oorzaak van het probleem te bepalen.

Illustratie van een Xbox 360 E-console die rechtstreeks is aangesloten op een modem
  1. Verwijder de Ethernet-kabel van Xbox van je router uit de modem.
  2. Sluit de Ethernet-kabel van de Xbox aan op de modem.
  3. Zet de Xbox-console uit.
  4. Koppel de voedingskabel aan de achterkant van de modem één minuut lang los.
  5. Sluit de modem na één minuut weer aan en wacht tot alle lampjes terugkeren naar de normale status.
  6. Zet de Xbox-console aan.
  7. Test je Xbox Live-verbinding. Ga hiervoor terug naar Systeeminstellingen, selecteer Netwerkinstellingen, selecteer Kabelnetwerk en selecteer vervolgens Xbox Live-verbinding testen.

Opmerking Als je verbinding kunt maken met Xbox Live via een modemverbinding, dan werken je console en modem zoals verwacht. Om verbinding te maken met Xbox Live via je router, moet je wellicht een instelling op je router wijzigen. Voor informatie over hoe je de instellingen op je router kunt aanpassen, ga je naar de Xbox-forums voor informatie over hoe je je router kunt instellen.

8. Meld je aan bij Xbox Live en probeer je profiel opnieuw te downloaden.

Oplossing 2: controleer de gegevens van je Microsoft-account

Controleer de gegevens van je Microsoft-account om dit probleem op te lossen. Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Meld je aan bij je Microsoft-account.
    Opmerking Als je je wachtwoord bent vergeten of je niet kunt aanmelden met je wachtwoord, raadpleeg dan Je wachtwoord opnieuw instellen.
  2. Noteer eventuele foutberichten die worden weergegeven.
  3. Nadat je eventuele fouten hebt opgelost, controleer je de gegevens voor je Microsoft-account. Controleer bijvoorbeeld de informatie in Betaling en facturering of Beveiliging en privacy.
  4. Meld je af bij je Microsoft-account en meld je opnieuw aan.
  5. Meld je aan bij Xbox Live en probeer je profiel opnieuw te downloaden.

Oplossing 3: verwijder het beschadigde profiel dat op je Xbox-console is opgeslagen en download daarna je profiel opnieuw

Verwijder eerst het beschadigde profiel dat op je Xbox-console is opgeslagen. Dat doe je als volgt:

1. Ga naar Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Selecteer Opslag.
  3. Selecteer Alle apparaten.
  4. Selecteer Profielen.
  5. Selecteer de gamertag die je wilt verwijderen.
  6. Selecteer Verwijderen.
  7. Selecteer Alleen profiel verwijderen. Hiermee wordt het profiel verwijderd maar blijven opgeslagen games en achievements bewaard.

Download vervolgens je profiel opnieuw. Dit doe je als volgt:

1. Druk op de Guide-knop  op je controller.
  2. Selecteer Profiel downloaden.

Opmerking Als je Profiel downloaden niet ziet, betekent het waarschijnlijk dat je bent aangemeld. Druk op X  om je af te melden bij je profiel.

3. Voer het Microsoft-account in dat is gekoppeld aan je Xbox-gamertag. Als je je Microsoft-account of wachtwoord niet meer weet, raadpleeg dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

Opmerking Als je account een Xbox-kinderaccount is, is het Microsoft-account van de ouder nodig om het profiel te downloaden.

4. Selecteer het opslagapparaat voor je profiel (bijvoorbeeld Harddisk).

Wanneer je profiel is gedownload, kun je kiezen of je wilt dat het wachtwoord van je Microsoft-account is vereist om je aan te melden bij je profiel

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Foutcode 8007274D treedt op wanneer je je profiel op Xbox 360 probeert te downloaden" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?