Fout 8c230002 treedt op wanneer u content probeert te kijken of te kopen op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode en foutmelding te zien wanneer u probeert content te kijken of te kopen op uw Xbox 360-console:

8C230002

Sorry, er is een probleem met de Xbox-service. Try again later.

Dit kan betekenen dat de Xbox Live-service onderbroken is of dat uw account is geblokkeerd, waardoor u geen toegang hebt tot bepaalde soorten content, zoals content zonder beoordeling.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2017-11-24T17:40:59.1956528+00:00

Oplossing 2: Pas uw privacyinstellingen aan

Als u een account voor volwassenen gebruikt, meldt u zich aan bij die account en controleert u dat er onbeperkte toegang tot content is. U kunt uw instellingen via uw Xbox 360-console of online aanpassen.

Uw online privacyinstellingen aanpassen via uw console

1. Meld u aan bij het account met het probleem, ga naar de hub Instellingen en selecteer Privacy.
    2. Selecteer Instellingen wijzigen in het deelvenster Privacy- en online-instellingen.
    3. Selecteer Aanpassen.
    4. Schuif omlaag, selecteer Ledencontent en stel dit in op Iedereen.

Uw privacyinstellingen online aanpassen

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
    2. Selecteer onder Beveiliging en privacy de optie Xbox-privacy en onlineveiligheid.
    3. Selecteer Onlineveiligheid Xbox 360.
    4. Selecteer het account waarmee u bent aangemeld en stel Delen op sociale netwerken in op Toegestaan.
    5. Selecteer Opslaan.

Opmerking Voor Xbox Live-kinderaccounts is toestemming via het Microsoft-account van de ouder nodig. Zie Instellingen voor onlineveiligheid en privacy van Xbox 360 voor meer informatie.

Probeer de volgende oplossing als u dit foutbericht steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 3: Pas de instellingen voor ouderlijk toezicht aan

Ouderlijk toezicht kan de weergave van content met een lagere rating dan de huidige rating van de console blokkeren. Zorg ervoor dat er geen content wordt verborgen omwille van uw instellingen voor ouderlijk toezicht. U kunt uw instellingen aanpassen via uw Xbox 360-console of online.

Uw instellingen voor ouderlijk toezicht aanpassen via de console

1. Meld u aan bij het account waarmee u problemen hebt, ga naar de hub Instellingen en selecteer Gezin.
    2. Als er een wachtwoord voor Ouderlijk toezicht is ingesteld, voert u uw code in.
    3. Selecteer Ratings en content.
    4. Selecteer Gameratings en selecteer Alle games.
    5. Selecteer Filmratings en selecteer Alle films.
    6. Selecteer Tv-ratings en selecteer Alle tv-programma's.
    7. Selecteer Expliciete content en selecteer Toegestaan.
    8. Selecteer Content zonder rating en selecteer Toegestaan.
    9. Druk op B en selecteer Opslaan en afsluiten.

Uw instellingen voor ouderlijk toezicht online aanpassen

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
    2. Selecteer Xbox-privacy en onlineveiligheid onder Onlineveiligheid.
    3. Selecteer Onlineveiligheid Xbox 360.
    4. Selecteer het account waarmee u bent aangemeld en stel Programmering in op Standaard.
    5. Selecteer Opslaan.