Fout 0xc00d36c4 treedt op wanneer je een nummer of video afspeelt

Je ziet het volgende foutbericht wanneer je een nummer probeert te beluisteren of een video probeert te bekijken in de Groove-app, Films en tv-app of Media Player:

0xc00d36c4
De bestandsindeling van dit item wordt niet ondersteund, de bestandsextensie is onjuist of het bestand is beschadigd.

Dit betekent dat de bestandsindeling van de muziek of de video niet wordt ondersteund. Dit probleem kan bijvoorbeeld optreden als de muziek of video de bestandsindeling MKV, FLAC of MIDI heeft.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: speel het bestand in een andere mediaspeler af. Probeer het bestand bijvoorbeeld in Windows Media Player af te spelen.

Oplossing 2: converteer het bestand naar een indeling die wel wordt ondersteund. Converteer het bestand bijvoorbeeld naar WMA, WMV of MP3.

Oplossing 3: lees de informatie op deze pagina voor Xbox 360: Veelgestelde vragen over video en audio afspelen op Xbox 360.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0xc00d36c4 treedt op wanneer je een nummer of video afspeelt" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?