Apparaten koppelen aan je Xbox Music-pas om muziek te synchroniseren

Opmerking Vanaf 15 november 2015 is de Zune-service stopgezet. Dit kan fouten veroorzaken wanneer u content probeert te streamen of te downloaden of de service probeert te updaten.

Tot vier apparaten koppelen aan je Xbox Music-pas

Je kunt tot vier apparaten koppelen aan je Xbox Music-pas. Deze apparaten zijn onder meer:

• Tablets of computers met Windows 8.1 of Windows RT 8.1
  • Zune-apparaten
  • Windows Phone 8 of Windows Phone 7

Nadat je een apparaat aan je Xbox Music-pas hebt gekoppeld, kun je content downloaden en synchroniseren naar dat apparaat. Je kunt ook muziekcontent streamen vanaf Xbox Music naar tablets of computers met Windows 8.1 of Windows RT 8.1 en Windows Phone 8.

Je kunt muziek streamen naar je Xbox One- of Xbox 360-console, maar je kunt geen muziek downloaden naar die consoles. Je kunt bijvoorbeeld muziek downloaden naar je computer met Windows 8.1 en die muziek synchroniseren naar je Windows Phone 8-apparaat. Je muziek wordt online opgeslagen en je kunt deze dus streamen naar je Xbox-console.

Nadat je muziek van je Xbox Music-pas hebt gedownload of gesynchroniseerd naar een computer of ander apparaat, wordt die computer of dat apparaat minstens 30 dagen lang gekoppeld aan je Xbox Music-pas.

Elke 30 dagen kun je één computer of apparaat gekoppeld aan je Xbox Music-pas veranderen.

Opmerkingen

• Je kunt de Xbox Music-pas alleen gebruiken op telefoons die je Microsoft-account gebruiken.
  • Gebruikers met een Xbox Music-pas kunnen muziek naar maximum vier apparaten downloaden. Deze apparaten kunnen computers of portable apparaten zijn. Een van de apparaten moet echter een computer zijn.
  • Xbox Music-pas is ontworpen voor een enkele gebruiker. Als andere gezinsleden apparaten met Xbox Music hebben, zullen hun eigen Microsoft-accounts worden gekoppeld aan die apparaten. Vanwege deze regel hebben ze hun eigen Xbox Music-pas nodig.

De apparaten gekoppeld aan je Xbox Music-pas bekijken

Zo zie je welke apparaten je hebt gekoppeld aan je Xbox Music-pas:

• Online
    Ga in een browser naar Xbox Music-apparaten beheren en meld je aan.
  • Op je computer met Windows 8.1 of Windows RT 8.1
    1. Start Xbox Music en meld je aan.
    2. Veeg naar rechts (op een tablet) of plaats de muiscursor in de rechterbovenhoek of -onderhoek van het scherm om de balk met emoticons te openen.
    3. Klik of tik op Instellingen, selecteer Mijn account en selecteer vervolgens Music-pasapparaten beheren.
  • Op je Windows Phone 8
    1. Start Xbox Music.
    2. Tik op Meer () en tik vervolgens op instellingen.
    3. Tik op Xbox Music-accountinstellingen.
    4. Tik op Muziekapparaten beheren en meld je aan (indien nodig).

De apparaten gekoppeld aan je Xbox Music-pas veranderen

Een computer of apparaat verwijderen van je Xbox Music-pas

Open je account. (Zie De apparaten gekoppeld aan je Xbox Music-pas bekijken.) Klik vervolgens op Verwijderen naast de naam van de computer of het apparaat.

Een computer of tablet met Windows 8.1 of Windows RT 8.1 toevoegen aan je Xbox Music-pas

Download een item van de Xbox Music-pas vanaf de Microsoft Store naar je computer. Dit wordt automatisch toegevoegd.

Een Windows Phone 8 toevoegen aan je Xbox Music-pas

Download een item van je Xbox Music-pas naar je computer en synchroniseer dat item met je Windows Phone 8. Je Windows Phone 8 wordt automatisch toegevoegd aan je Xbox Music-pas.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Apparaten koppelen aan je Xbox Music-pas om muziek te synchroniseren" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?