Vibratie van je Xbox One-controller wijzigen in Windows 10

Als controllervibraties de aandacht afleiden of het moeilijk maken om de controller te gebruiken, kun je hun intensiteit aanpassen of ze volledig uitschakelen.

Je kunt de vibraties van de controller wijzigen door de app Xbox Accessoires te downloaden vanuit de Microsoft Store. Sluit vervolgens je controller aan, open de app en selecteer Configureren.

• Als je een Xbox Elite-controller hebt, selecteer je het configuratieprofiel dat je wilt wijzigen. Als je alleen de standaardconfiguraties ziet, selecteer je Nieuw profiel en selecteer je vervolgens Bewerken > Vibratie en verplaats je schuifregelaars om de instellingen voor trillen aan te passen.
  • Als je een Xbox draadloze controller hebt, selecteer je het configuratieprofiel dat je wilt wijzigen. Als je alleen de standaardconfiguraties ziet, selecteer je Nieuw profiel en selecteer je vervolgens Vibratie inschakelen om het trillen van de controller in of uit te schakelen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Vibratie van je Xbox One-controller wijzigen in Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?