Verifiëren dat je de recentste versie van de Xbox-app op Windows 10 hebt

Opmerking De Xbox-app is beschikbaar voor apparaten met Windows 10, iOS en Android. Deze pagina gaat over de Xbox-app in Windows 10.

De Xbox-app wordt automatisch bijgewerkt via de Microsoft Store-app op Windows 10, maar er zijn momenten dat de update van een game of app kan mislukken. In dergelijke gevallen moet je je games en apps handmatig updaten om de recentste versie te verkrijgen.

Wat is de huidige versie van de Xbox-app in Windows 10?

De huidige versie is 29.30.2001.00000.

Om te zoeken welke versie van de Xbox-app je hebt geïnstalleerd, open je de Xbox-app en selecteer je Instellingen. Schuif op het tabblad Algemeen omlaag naar het deel Over om je huidige versienummer te zien.

De Xbox-app in Windows 10 handmatig bijwerken

Zie Controleren op updates voor apps en games van Microsoft Store voor instructies om een game of app handmatig bij te werken.

Opmerking Voor de Xbox-app is Windows 10 vereist. Om te zorgen dat je systeem voldoet aan de vereisten van Windows 10, raadpleeg je Specificaties van Windows 10.