Accounts koppelen aan Xbox

Houd contact met je vrienden op je sociale netwerken tijdens het gamen op Windows 10. Koppel je favorieten, zoals Facebook, Twitter en YouTube.

In dit onderwerp

Accounts koppelen aan de Xbox Game Bar, Xbox-app (bèta) of op Steam gekochte games

Je hoeft een account maar één keer te koppelen, op een paar uitzonderingen na. Als je bijvoorbeeld vanaf de Xbox Game Bar een account koppelt, wordt dit ook weergegeven als gekoppeld in de Xbox-app (bèta).

Een account met de Xbox Game Bar koppelen:

1. Druk op de Windows-logotoets + G om Game Bar te openen.
  2. Selecteer Instellingen > Accounts.
  3. Meld je aan bij Xbox Live (de meeste gekoppelde accounts vereisen dit), kies een sociaal netwerk in de lijst en druk op Koppelen. Volg daarna de aanwijzingen.

Een account met de Xbox-app (bèta) koppelen:

1. Druk op de Start-knop en kies Xbox (bèta) in de lijst.
  2. Selecteer Profiel en instellingen in de rechterbovenhoek en kies Instellingen > Account.
  3. Meld je aan bij Xbox Live, kies een sociaal netwerk in de lijst en druk op Koppelen. Volg daarna de aanwijzingen.

Schakel het selectievakje Pictogram op mijn profiel weergeven voor elk account in om gamers te laten weten op welke sociale netwerken jij te vinden bent. Houd er rekening mee dat deze pictogrammen door iedereen kunnen worden gezien die Xbox Game Bar of de Xbox-app (bèta) gebruikt of in een game op Steam die het koppelen van accounts ondersteunt.

Een account koppelen vanuit een game die is gekocht op Steam:

1. Open Steam en start een game die ondersteuning biedt voor het koppelen van Xbox-accounts (bijvoorbeeld Gears 5).
  2. Meld je desgevraagd aan bij Xbox Live.
  3. Selecteer de optie voor het koppelen van accounts in het gamemenu.
  4. Wanneer de accountkoppelingsoptie in Steam wordt weergegeven, selecteer je Ja, doorgaan.
  5. Kies welke vrienden je wilt volgen.

Probleemoplossing

Account kan niet worden gekoppeld

Ga naar of neem contact op met de ondersteuningswebsite voor het sociale netwerk dat je wilt koppelen.

Pictogrammen van het sociale netwerk worden niet weergegeven

Als je het selectievakje Pictogram in mijn profiel weergeven hebt ingeschakeld, maar het pictogram nog steeds niet wordt weergegeven, meld je je af bij Game Bar of Xbox-app (bèta) en meld je je vervolgens weer aan. Als het probleem niet is opgelost, start je Taakbeheer, kies je de app die wordt uitgevoerd (Game Bar of Xbox-app), selecteer je Taak beëindigen en start je de app opnieuw.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Accounts koppelen aan Xbox" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?