Hoe zorg ik ervoor dat de gamebalk mijn naam onthoudt of vergeet?

In de meeste gevallen herkent de Xbox Game Bar uw spel wanneer u het opent krijgt u automatisch alle gamingfuncties die de gamebalk biedt. U kunt het als volgt controleren:

1. Start een game of app.
  2. Druk op de Windows-logotoets + G om de gamebalk te openen en kies vervolgens Instellingen > Algemeen.
  3. Schakel het selectievakje Onthouden dat dit een game is in of uit. Als u deze instelling niet ziet, betekent dit dat de gamebalk uw game al herkent.
De gamebalk bevat de audio-instellingen voor het vastleggen van de game.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hoe zorg ik ervoor dat de gamebalk mijn naam onthoudt of vergeet? " waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?