De Xbox Game Bar gebruiken om gameclips en schermopnamen vast te leggen in Windows 10

Video: Vastleggen en delen met Xbox Game Bar

Bekijk de video Vastleggen en delen met Xbox Game Bar. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Terwijl je een game speelt, druk je op de Windows-logotoets+G om de Xbox Game Bar te openen.

1. Kies Home > Uitzenden en opnemen.
  2. Kies Opnamen en vervolgens Opnemen of Schermopname maken of Laatste opnemen….

Laatste opnemen… maakt van de meest recente gameplaymomenten een gameclip als opnemen op de achtergrond is ingeschakeld. Stel de duur in bij Windows-instellingen > Gaming > Opnamen.)

Opmerking Met de knop Uitzenden starten start u een live uitzending op Mixer. Meer informatie via Uw game uitzenden met Mixer op Windows 10.

Voor uw gameclips en schermopnames opent u de gamebalk en selecteert u Home > Opnamen.

Wilt u sneller toegang tot opnameopties? Bekijk de aanpassingstips.

Ga als volgt te werk om opnamen op Twitter te delen:

1. Open de gamebalk.
  2. Selecteer Home > Opnamen en kies vervolgens een opname.
  3. Druk op Delen op Twitter. (Wanneer u uw eerste bericht plaatst, moet u de Gamebalk toestemming geven om uw Twitter-account te gebruiken. U kunt deze toestemming op elk gewenst moment intrekken in de instellingen van Twitter.)
  4. Voer een bericht in en selecteer vervolgens Delen.

Ga voor meer informatie naar Opname-instellingen aanpassen op Windows 10.

Opmerkingen

1. Als u gameplay wilt opnemen, moet u ervoor zorgen dat het selectievakje Opnemen op de achtergrond terwijl ik een spel speel in de instellingen van de gamebalk is ingeschakeld (of schakel het in via Windows-instellingen > Gaming > Opnamen).
  2. De gamebalk wordt bij sommige games op pc niet weergegeven als u de modus Volledig scherm gebruikt. Als u wilt starten of stoppen met het opnemen zonder de gamebalk, gebruikt u de sneltoetsen Windows-logotoets+ Alt + R. Het scherm knippert wanneer de opname wordt gestart en beëindigd. Als achtergrondopname is ingeschakeld, kun je met de Windows-logotoets+Alt+G de laatste momenten van je gameplay opnemen.
  3. Als de sneltoetsen niet werken bij een game op het volledige scherm, drukt u op de Windows-logotoets+ G. Het scherm knippert twee keer om te bevestigen dat uw game is herkend. Open vervolgens de game opnieuw op het volledige scherm.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De Xbox Game Bar gebruiken om gameclips en schermopnamen vast te leggen in Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?