De gamebalk gebruiken om gameclips op te nemen op Windows 10

Leg gameclips en schermopnamen van games vast op Xbox Live, Steam en andere services.

Druk om te beginnen op de Windows-logotoets+ G op het toetsenbord van uw pc met Windows 10. Hiermee opent u de gamebalk.

Een gameclip maken op Windows 10

Terwijl u een game speelt, drukt u op de Windows-logotoets+ G om de gamebalk te openen.

Leg gameclips en schermopnamen vast via de gamebalk.
Leg gameclips en schermopnamen vast via de gamebalk.
  • Druk op de cameraknop om een schermopname te maken.
  • Met de knop Laatste 30 opnemen worden de meest recente momenten van de game opgenomen in een gameclip als opnemen op de achtergrond is ingeschakeld (u kunt de duur wijzigen in Windows-instellingen > Gamen > Opnamen).
  • Met de knop Opname starten kunt u een opname starten en stoppen. Tijdens de opname toont een timer de lengte van de clip.
  • Met de knop Microfoon uitschakelen tijdens het opnemen kunt u het geluid van uw microfoon uit- en weer inschakelen terwijl u een opname maakt.
  • Met de knop Uitzending starten wordt een live uitzending op Mixer gestart. Meer informatie via Uw game uitzenden met Mixer op Windows 10.

Zoek uw gameclips en schermopnamen door de gamebalk te openen en Mijn opnamen te selecteren. U kunt uw opnamen ook bekijken in de Xbox-app. Open gewoon de app en selecteer vervolgens Menu > Opnamen.

Raadpleeg voor meer informatie Opname-instellingen in Windows 10 aanpassen.

Opmerkingen

1. Voor het vastleggen van beeldmateriaal moet u ervoor zorgen dat het selectievakje Opnemen op de achtergrond terwijl ik een game speel is ingeschakeld via de gamebalkinstellingen (of schakel het in Windows-instellingen > Gamen > Opnamen).
  2. Bij sommige pc-games wordt de gamebalk niet op het volledige scherm weergegeven. De sneltoets gebruiken om opnamen te starten en te stoppen zonder de gamebalk te gebruiken Windows-logotoets+ Alt + R. Het scherm knippert om het begin en het einde van de opname aan te geven. Als achtergrondopname is ingeschakeld, worden met de Windows-logotoets+ Alt + G de laatste spelmomenten vastgelegd.
  3. Als de sneltoetsen niet voor een game in volledig scherm werken, drukt u op de Windows-logotoets+ G. Het scherm knippert twee keer om te bevestigen dat de game wordt herkend. Open vervolgens de game opnieuw op het volledige scherm.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De gamebalk gebruiken om gameclips op te nemen op Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?