Kennismaken met de Xbox Game Bar in Windows 10

De Xbox Game Bar maakt het eenvoudig om al uw favoriete gamingactiviteiten te beheren tijdens het spelen.

De gamebalk bevat de audio-instellingen voor het vastleggen van de game.

In dit onderwerp

De Xbox Game Bar openen

Druk op de Windows-logotoets + G om de gamebalk te openen over je game, app of bureaublad.

Ik wil opnamefuncties gebruiken voor mijn apps

Al uw favoriete gamingfuncties op één plek

Wanneer u de Xbox Game Bar opent, kunt u allerlei verschillende gamingactiviteiten gebruiken. Als u een optie selecteert, wordt deze als een overlay weergegeven. De meeste kunnen worden verplaatst, verkleind, of vastgemaakt aan uw scherm.

Home (1) – Selecteer het pictogram Home om een lijst met gamingoverlays te openen waaruit u kunt kiezen.

Instellingen (2) – Selecteer het pictogram Instellingen om voorkeuren aan te passen, zoals uw accounts, toetsenbordsneltoetsen en welke meldingen u wilt ontvangen.

Audio (3) – Zorg voor de perfecte mix door het geluidsniveau van uw game, chat en achtergrondapps aan te passen.

Uitzenden en opnemen (4)Zend uw game uit zodat anderen live kunnen kijken op Mixer. Of neem een clip op of maak een schermopname wanneer er iets bijzonders gebeurt.

Prestaties (5) – Houd het CPU-gebruik en andere realtime statistieken van uw game bij.

Opnamen (6) – Hier worden uw gameclips en schermopnamen weergegeven.

Spotify (7) – Koppel uw Spotify-account om uw favoriete nummers af te spelen tijdens uw games.

Zoek een groep (8) – Gebruik Zoek een groep om spelers te vinden voor uw favoriete multiplayergames.

Xbox Social en Xbox Chat (9) – Sluit u aan bij de Xbox-community. Praat met vrienden of leer nieuwe mensen kennen, begin een tekst- of spraakchat (één op één of in een groep) en doe mee met de pc-game van een vriend of nodig hem uit om aan die van u deel te nemen.

Speel op uw eigen manier

De Xbox Game Bar heeft aanpassingsopties waarmee u snel tussen uw spel en uw favoriete gamingactiviteiten kunt schakelen. Ga voor meer informatie naar De Xbox Game Bar aanpassen in Windows 10 .

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Kennismaken met de Xbox Game Bar in Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?