Lees hoe je de activiteiten van je vrienden kunt bekijken in de Xbox Console Companion-app in Windows 10

Met de activiteitsfeed kun je recente achievements en gameclips van je vrienden bekijken en erop reageren.

Je kunt de recente activiteiten van al je vrienden zien via de Activiteitsfeed op het scherm Home van de Xbox Console Companion-app. Je kunt ook de activiteitentijdlijn van één van je vrienden op zijn of haar profielpagina bekijken.

Activiteiten bekijken vanaf je Home-scherm

Wanneer je de Xbox Console Companion-app opent, krijg je eerst het scherm Home te zien. Op Home kun je snel zien wat je vrienden allemaal hebben gedaan sinds je je voor het laatst hebt aangemeld.

In de Activiteitsfeed op het scherm Home kun je recente achievements en gameclips van je vrienden bekijken en erop reageren. Je kunt als volgt reageren op de berichten van een vriend:

• Selecteer het Hart-pictogram om een post "leuk" te vinden. Steun je vrienden wanneer ze een achievement ontgrendelen of vind een gameclip leuk om hen te laten weten dat je ervan hebt genoten.
  • Selecteer het pictogram Delen als je de activiteiten van iemands anders wilt delen op je Activiteitsfeed of in een bericht dat je naar anderen stuurt.
  • Selecteer het pictogram Bericht om een bericht toe te voegen dat iedereen kan zien die de Activiteitsfeed van je vriend bekijkt.
  • Selecteer het pictogram Meer acties (...) rechtsonder bij een post om een ongepaste post of wangedrag te rapporteren.

Activiteiten van het profiel van een vriend bekijken

Als je de Activiteitsfeed van een specifieke vriend wilt bekijken, kun je zoeken naar de vriend of deze kiezen in je vriendenlijst en dubbelklikken op zijn of haar gamertag om zijn of haar profielpagina te openen. Vanaf dat profiel kun je de Activiteitsfeed van die vriend bekijken en zien wat hij of zij zoal heeft uitgespookt sinds je laatste bezoek aan zijn of haar profiel.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Lees hoe je de activiteiten van je vrienden kunt bekijken in de Xbox Console Companion-app in Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?