Oplaadbare batterij van de Play & Charge-kit gebruiken

Plaats de oplaadbare batterij van je Xbox One Play & Charge-kit in uw Xbox One draadloze controller en laad de oplaadbare batterij op via de oplaadkabel die bij de kit zit.

De oplaadbare batterij plaatsen

1. Open het deksel van het batterijcompartiment.
  2. Plaats de oplaadbare batterij voor Xbox One met de aansluitzijde eerst, op gelijke hoogte met de aansluitpunten in het compartiment. De batterij is zo ontworpen dat deze alleen in deze richting kan worden geplaatst.
  3. Plaats het deksel van het batterijcompartiment terug.

De batterij opladen

1. Sluit de oplaadkabel aan op de USB-poort aan de voorkant van de controller.
  1. Sluit het andere uiteinde van de oplaadkabel aan op een USB-poort op de Xbox One.
  1. Zet je Xbox One-console aan als deze is uitgeschakeld. Je moet de console inschakelen nadat je de controller hebt aangesloten, anders wordt de batterij niet opgeladen. Je kunt deze echter weer uitschakelen als je dat wilt.

Het lampje op de oplaadkabel brandt oranje om aan te duiden dat de batterij wordt opgeladen. Wanneer het lampje wit wordt, is de oplaadbare batterij volledig opgeladen.

Je kunt de controller gebruiken terwijl de batterijen worden opgeladen. De controller stuurt alle signalen door de kabel tot deze wordt losgekoppeld. Wanneer de oplaadbare batterij helemaal is opgeladen, kun je de aansluiting met de console via de oplaadkabel laten zitten, zonder dat je batterijvermogen gebruikt of de batterijen beschadigt.

Je kunt de batterij ook opladen door de controller en de oplaadkabel aan te sluiten op elke USB-voeding; of je kunt andere USB-kabels gebruiken. De oplaadduur kan echter variëren.

Andere batterijen

Standaard AA-batterijen (LR6) werken in de Xbox One draadloze controller, net als oplaadbare AA-batterijen (LR6). Let erop dat gewone oplaadbare batterijen worden niet opgeladen in de controller. Laad dergelijke batterijen op volgens de methode die wordt aanbevolen door de fabrikant.

Probleemoplossing

Als de batterij nog steeds niet wordt opgeladen, dan kan deze defect zijn. Zie Problemen met de oplaadbare batterij van de Xbox One Play & Charge-kit oplossen.

Raadpleeg de producthandleiding van de Xbox One voor alle belangrijke gezondheids- en veiligheidsinformatie over het gebruik van batterijen in de Xbox One draadloze controller.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Oplaadbare batterij van de Play & Charge-kit gebruiken" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?