Vibratie van de controller op de Xbox One en Windows 10 wijzigen

Vibratie van de controller op de Xbox One wijzigen:

1. Druk op de knop Xbox om de guide te openen, selecteer vervolgens Systeem > Instellingen.
  2. Selecteer Toegankelijkheid > Controller, en selecteer vervolgens Vibratie-instellingen.
  3. Kies de controller die je wilt wijzigen, en selecteer Configureren.
    • Voor een Elite of Elite Series 2 selecteer je het configuratieprofiel dat je wilt wijzigen. Selecteer daarna Bewerken > Vibratie, en verschuif de regelaars om de vibratie aan te passen.
    • Voor een Xbox draadloze controller selecteer je Vibratie inschakelen om de controllervibratie aan of uit te zetten.

Je wijzigt de vibratie van de controller op Windows 10 als volgt:

1. Download de Xbox Accessoires-app uit de Microsoft Store.
  2. Sluit je controller aan op je pc, open de Xbox Accessoires-app, en selecteer vervolgens Configureren.
    • Als je een Elite of Elite Series 2 hebt, selecteer je het configuratieprofiel dat je wilt wijzigen. Als je alleen standaardconfiguraties ziet, selecteer je Nieuw profiel > Bewerken > Vibratie. Verschuif vervolgens de regelaars om de vibratie aan te passen.
    • Als je een Xbox draadloze controller hebt, selecteer je het configuratieprofiel dat je wilt wijzigen. Als je alleen standaardconfiguraties ziet, selecteer je Nieuw profiel. Selecteer vervolgens Vibratie inschakelen om de controllervibratie aan of uit te zetten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Vibratie van de controller op de Xbox One en Windows 10 wijzigen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?