Onderdelen van Xbox Elite draadloze controller Series 2

Wat zit er in de doos:

• Xbox Elite draadloze controller Series 2
  • Draagtas
  • Set van 6 duimsticks: Standard (2), Classic (2), Tall (1), Wide Dome (1)
  • Set van 4 paddles: Medium (2), Mini (2)
  • Set van 2 D-pads: Standard, Faceted
  • Tool van aanpassing van duimsticks
  • Oplaadstation
  • USB-C-kabel
Onderdelen van Xbox Elite draadloze controller Series 2

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Onderdelen van Xbox Elite draadloze controller Series 2  " waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?