Batterijniveau van uw Xbox One-controller controleren

Waar u de batterij-indicator vindt

U kunt het batterijniveau van uw Xbox One-controller op elk moment controleren. De batterij-indicator bevindt zich rechtsboven op elk scherm op uw Xbox One-console.

Opmerking Als u meerdere controllers hebt, toont de batterij-indicator alleen de status voor de controller waarop u op de Xbox-knop hebt gedrukt.

Hoe u de batterij-indicator leest

Alkaline- of oplaadbare batterijen

Wanneer u alkaline- of oplaadbare batterijen gebruikt (inclusief de oplaadbare batterij van de Xbox One Play & Charge-kit), toont de batterij-indicator het resterende niveau van de batterijen. Als uw batterijen leeg zijn en moeten worden vervangen of opgeladen, is het pictogram op het scherm rood.

Opmerking De nauwkeurigheid van de lading kan variëren afhankelijk van het batterijtype en het merk.

Opladen

Als u een Xbox One oplaadbare batterij oplaadt, vertoont de batterij-indicator een animatie om aan te duiden dat de controller wordt opgeladen.

Bekabelde verbinding

Als u de controller met een USB-kabel hebt aangesloten op de console, toont de batterij-indicator een stekker op de batterij.