Uw Kinect-sensor voor Xbox One start niet

Controleer als u problemen hebt met uw Kinect-sensor voor Xbox One of de sensor is ingeschakeld. De sensor is ingeschakeld als het Xbox-logo aan de voorzijde van de sensor verlicht is.

Volg de stappen op deze pagina om problemen op te lossen als het Xbox-logo aan de voorzijde van de sensor niet verlicht is, of als deze wel verlicht is maar de console meldt dat de sensor niet is aangesloten.

Opmerkingen

Oplossingen

Uw Kinect-sensor is losgekoppeld

Als uw Kinect-sensor niet wordt gedetecteerd door uw Xbox One-console, is geen video te zien in Kinectinstellingen, en is in het menu Instellingen in de Guide niet de optie Kinect-microfoon gebruiken om de chatten te zien.

Probeer in dat geval de volgende oplossingen:

• Controleer of de stekker aan het uiteinde van de Kinect-kabel goed is aangesloten op de Kinect-poort aan de achterkant van de console.
  • Als de stekker goed is aangesloten, koppelt u de stekker los, wacht u 10 seconden en sluit u de stekker weer aan.
  • Start uw console opnieuw op als u nog steeds problemen hebt.

Uw Kinect-sensor is uitgeschakeld in het menu Instellingen

Controleren of uw sensor aan staat:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Kinect en apparaten > Kinect.
  3. Controleer of Kinect aan is geselecteerd.

Stel de verbinding van de Kinect-sensor opnieuw in

Volg deze stappen om de verbinding van de Kinect-sensor opnieuw in te stellen:

1. Zet de console uit door de Xbox-knop aan de voorzijde van de console 10 seconden ingedrukt te houden.
  2. Haal de stekker van de console uit het stopcontact en ontkoppel vervolgens de Kinect-sensor van de console.
  3. Steek de stekker van de console weer in het stopcontact en druk op de Xbox-knop op uw console om deze in te schakelen.
  4. Druk op de Xbox-knop op de controller om de guide te openen.
  5. Selecteer Systeem > Instellingen > Kinect en apparaten > Kinect.
  6. Sluit de Kinect-sensor aan op de achterkant van de console en wacht 2 minuten tot deze wordt herkend.

Opmerking Als uw sensor een update nodig heeft, verschijnt op het scherm dat de sensor wordt bijgewerkt. Dit duurt ongeveer 2 minuten. Als het scherm niet aangeeft dat er een update wordt uitgevoerd, is uw sensor up-to-date.

Vraag een reparatie aan als het probleem met geen van deze oplossingen kan worden verholpen

Als uw Kinect-sensor nog steeds niet wordt ingeschakeld, moet deze worden gerepareerd. Vraag een reparatie aan op Apparaatservice en herstel. Voor vervanging van de sensor is registratie van de console vereist.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw Kinect-sensor voor Xbox One start niet" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?