Aanmelden bij uw Xbox One met een persoonlijke controller

Video: Meld u aan bij uw Xbox One door uw favoriete controller in te schakelen, net als wanneer u uw profiel hebt gekozen in de handleiding.

Opmerking Deze video is alleen beschikbaar in het Engels.

Meld u aan bij uw Xbox One met uw favoriete controller door deze controller aan uw profiel te koppelen. Nadat u een controller hebt gekoppeld, wordt u automatisch aangemeld zodra u die controller inschakelt.

Slechts één persoon tegelijk kan zijn of haar profiel aan een controller koppelen. Vergeet dus niet dat u een controller koppelt die alleen u gebruikt.

Koppelen van een controller:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en ga vervolgens naar Instellingen > Account > Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode.
  2. Selecteer Deze controller wordt aangemeld en kies Controller koppelen om de controller te linken die jij gebruikt.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Aanmelden bij uw Xbox One met een persoonlijke controller" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?