Problemen met Kinect voor Xbox One oplossen

De Kinect-sensor voor Xbox One is zo ontworpen dat de sensor indien mogelijk zelf fouten corrigeert. Als de sensor bijvoorbeeld problemen heeft om de firmware te updaten, zal de sensor het probleem proberen op te lossen voordat u een foutbericht te zien krijgt. Als de sensor het probleem niet zelf kan oplossen, krijgt u een van deze twee foutberichten voor de Kinect-sensor te zien.

Fout: De Kinect-installatie kan niet worden voortgezet

Dit is een softwarefout bij de Kinect-sensor. Probeer de volgende stappen om deze fout te corrigeren.

Opmerking Krijgt u deze fout te zien wanneer u de console voor het eerst instelt, sla het gedeelte om Kinect in te stellen dan over en voer de volgende stappen uit nadat u de console hebt ingesteld.

1. Controleer of de Kinect-sensor goed is aangesloten op de poort voor Kinect op de console.
  2. Zet de console uit en weer aan, houd hiervoor de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt en start de console opnieuw op.
  3. Ga naar de pagina Kinect-instellingen:
    1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
    2. Selecteer Systeem > Instellingen > Kinect en apparaten > Kinect.
  4. Zorg dat Kinect aan is geselecteerd op de pagina Kinect-instellingen. Blijf 5 minuten op deze pagina zodat uw console eventuele beschikbare updates uitvoert.
  5. Als er een beeld op het scherm Kinect Settings verschijnt, dan werkt de sensor. Als er geen beeld op het scherm verschijnt, moet uw Kinect wellicht worden gerepareerd.

Fout: Er is een probleem met de Kinect-sensor

Wanneer u uw Xbox One gebruikt, krijgt u de volgende fout te zien:

Er is een probleem

Er is een probleem met de Kinect-sensor. Verzoek om reparatie bij xbox.com/xboxone/repair.

Helaas wijst dit soort fout erop dat het probleem met de Kinect-sensor niet kan worden opgelost en dat de sensor moet worden gerepareerd.

Uw Kinect-sensor wordt herhaaldelijk in- en uitgeschakeld

Probeer het volgende:

1. Zet de Xbox One-console uit door de Xbox-knop aan de voorzijde van de console 10 seconden ingedrukt te houden, totdat de console volledig is uitgeschakeld.
  2. Koppel de Kinect-sensor los van de console.
  3. Druk op de Xbox-knop op uw console om de console in te schakelen.
  4. Sluit de Kinect-sensor aan op de achterkant van de console en wacht 2 minuten tot deze wordt herkend.
  5. Ga naar de pagina Kinect-instellingen:
    1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
    2. Selecteer Systeem > Instellingen > Kinect en apparaten > Kinect.
  6. Selecteer Ik heb mijn Kinect-sensor verplaatst, of ik heb problemen met Kinect.
  7. Volg de instructies om uw Kinect-sensor aan te passen, inclusief audio-kalibratie.

Als het probleem niet is verholpen met deze stappen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Vraag een reparatie aan op Apparaatservice en herstel. Voor vervanging van de sensor is registratie van de console vereist.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Problemen met Kinect voor Xbox One oplossen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?