De USB-poorten op je Xbox One-console gebruiken

De Xbox One heeft drie USB 3.0-poorten: twee aan de achterkant van de console en één vooraan (Xbox One S of Xbox One X) of links (oorspronkelijke Xbox One).

Ondersteunde accessoires

Dit zijn enkele van de ondersteunde accessoires voor deze poorten:

• Xbox One Play & Charge-kit
  • Mad Catz Arcade FightStick Tournament Edition 2 voor Xbox One
  • Thrustmaster TX Racing Wheel, Ferrari 458 Italia Edition
  • USB-toetsenborden met snoer

Ga naar Xbox One-accessoires voor meer informatie over de meest recente accessoires.

Externe opslag

Als je een USB 3.0 extern opslagapparaat hebt met een capaciteit van minstens 256 GB, kun je deze gebruiken om Xbox One-games en -apps op te slaan. Je kunt het station ook gebruiken voor het opslaan en afspelen van muziek, video's en afbeeldingen op de Xbox One via de Media Player-app.

Opmerking Zorg ervoor dat het station gebruikmaakt van een USB 3.0-compatibele kabel die in goede staat verkeert. Geloof of het niet, maar de kabel kan van invloed zijn op de prestaties van je station of je Xbox.

Als je een USB-stick hebt die niet aan deze vereisten voldoet wat betreft snelheid en grootte, kun je deze toch nog gebruiken om media af te spelen.

Zie Opslag op Xbox One beheren voor meer informatie.

Kinect-poorten

Als je een oorspronkelijke Xbox One gebruikt, is er een unieke speciale poort op de achterzijde het aansluiten van een Kinect-sensor.

Als je een Xbox One S of Xbox One X hebt, heb je een adapter nodig om Kinect te kunnen gebruiken. De adapter wordt aangesloten op de USB-poort linksachter. Zie Hoe je een Kinect-sensor voor Xbox One kunt gebruiken bij een Xbox One S-console voor meer informatie.