Over Upload Studio op Xbox One

Upload Studio is een hulpprogramma om videoclips te bewerken en aan te passen. U kunt werken vanaf clips die u hebt opgenomen met Game DVR, maar u kunt ook video- of audiocommentaar over uw clips opnemen met uw Kinect-sensor. Vervolgens kunt u de clips bewerken en aanpassen.

Bijvoorbeeld:

Jeff bladert door de Community-hub op zijn console om de gameclips van zijn vrienden te bekijken. Hij ziet dat zijn vriend Kerby een fantastische rit op Forza 6 heeft gedeeld. Jeff is ervan overtuigd dat hij dat beter kan en begint Forza 6 te spelen en neemt met Game DVR een nog betere ronde op. Hij gebruikt dan Upload Studio om de clip aan te passen voordat hij die deelt.

Opmerking Upload Studio is niet standaard op de Xbox One-console geïnstalleerd. U kunt deze app gratis downloaden van de Microsoft Store. Dat gaat als volgt:

1. Selecteer vanaf Home de optie Mijn games en apps.
  2. Selecteer Game DVRen selecteer vervolgens Alle opnames weergeven.
  3. Selecteer de clip die u wilt bewerken en selecteer vervolgens Bewerken.
  4. Als Upload Studio al is geïnstalleerd, wordt deze app gestart. Als de app nog niet is geïnstalleerd, wordt deze geopend in de Microsoft Store. Selecteer Installeren om Upload Studio te downloaden.
  5. Start Upload Studio wanneer de installatie is voltooid.

Ga naar Videoclips van games opnemen met Game DVR om te zien hoe u gameclips kunt opnemen met uw stem of controller.

Zie Video's bewerken met Upload Studio voor meer informatie over het bewerken van video's met Upload Studio.