Muziek toevoegen aan playlists op uw Xbox One

Het is erg eenvoudig om Groove Muziek-playlists aan te maken op Xbox One en er muziek aan toe te voegen.

Toevoegen aan uw playlists

Als u muziek aan uw playlists wilt toevoegen, meldt u zich met uw Microsoft-account aan op uw Xbox One-console.

Ga als volgt te werk om een specifiek nummer aan uw playlist toe te voegen:

1. Zoek en kies het nummer dat u wilt toevoegen en selecteer vervolgens Nummer toevoegen met de A-knop  op uw controller.
  2. Kies de playlist waaraan u het nummer wilt toevoegen, of selecteer Nieuwe playlist met de A-knop  op uw controller om een nieuwe playlist te maken.

Ga als volgt te werk om een album aan uw playlist toe te voegen:

1. Zoek en kies het album dat u wilt toevoegen en selecteer vervolgens Album toevoegen met de A-knop  op uw controller.
  2. Kies de playlist waaraan u het album wilt toevoegen, of selecteer Nieuwe playlist met de A-knop  op uw controller om een nieuwe playlist te maken.