Hoe u een app of game afsluit op Xbox One

Als er een probleem optreedt met een Xbox One-app of -game of als u gewoon een andere app of game wilt openen, kunt u de app of game die u gebruikt eenvoudig sluiten. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Controleer of de game of app die u wilt sluiten is geselecteerd in de MiniGuide aan de linkerkant van het scherm en druk vervolgens op de Menuknop  op uw controller.
  3. Selecteer Afsluiten.

Opmerking Als uw console door het probleem met uw game of app niet meer reageert, zet uw Xbox One-console dan uit en weer aan.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hoe u een app of game afsluit op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?