Deze pagina delen

Een nummer toevoegen aan uw muziekcollectie op Xbox One

Een nummer toevoegen aan uw collectie

Een specifiek nummer toevoegen aan uw muziekcollectie is kinderspel. Dat doet u als volgt:

  1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de Xbox One-console.
  2. Open de Groove Muziek-app.
  3. Kies het nummer dat u wilt toevoegen en selecteer Nummer toevoegen met de A-knop  op uw controller.
  4. Klik met de A-knop op Collectie. Uw nummer zou nu moeten verschijnen in uw muziekcollectie.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een nummer toevoegen aan uw muziekcollectie op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?

Deze pagina delen