Xbox One SmartGlass kan geen verbinding maken met je console na het spelen van een game

Probleem

De verbinding met de Xbox One SmartGlass-app wordt verbroken terwijl je een game speelt en je kunt dan geen verbinding meer maken met de console.

Oplossing

Je lost dit als volgt op:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en kies Systeem.
  2. Selecteer Instellingen > Aan/uit en opstarten > Energiemodus.
  3. Verander de energiemodus naar Energiebesparing.
  4. Volg deze stappen om je console opnieuw op te starten:
    1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
    2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
    3. Selecteer Opnieuw starten.

Opmerking Als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd je de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.

Probeer de app opnieuw te starten wanneer je console opnieuw is opgestart.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Xbox One SmartGlass kan geen verbinding maken met je console na het spelen van een game" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?