De SmartGlass-app instellen en gebruiken op Xbox One

Overzicht

Met de SmartGlass-app voor Xbox One kunt u uw Windows-apparaat gebruiken als afstandsbediening voor uw Xbox One-console.

De SmartGlass-app voor Xbox One is beschikbaar als gratis download in de Microsoft Store.

Opmerking De SmartGlass-app voor Xbox 360 werkt niet met uw Xbox One-console. U moet de SmartGlass-app voor Xbox One installeren.

Vereisten voor de SmartGlass-app voor Xbox One voor apparaten met Windows

Om de SmartGlass-app voor Xbox One op een tablet of pc met Windows te gebruiken, hebt u het volgende nodig:

• Een tablet of pc met Windows 8,1, Windows 8 of Windows RT
  • Een Microsoft-account en een gekoppeld Xbox Live-profiel
  • Een internetverbinding of lokale netwerkverbinding die verbinding kan maken met uw Xbox One-console

Opmerking De snelheid van SmartGlass varieert naargelang van de snelheid van uw netwerkverbinding en de verwerkingscapaciteit van uw tablet of pc.

De SmartGlass-app voor Xbox One downloaden en installeren vanaf de Microsoft Store

1. Open het Startscherm op uw apparaat of pc met Windows.
  2. Selecteer Microsoft Store.
  3. Veeg vanaf rechts op het scherm van uw apparaat of pc met Windows over het emoticon Zoeken.
  4. Zoek naar SmartGlass.
  5. Zoek de versie van de Xbox SmartGlass-app die compatibel is met uw apparaat of pc met Windows en klik op Installeren.
  6. Wanneer de installatie is voltooid, wordt de Xbox SmartGlass-tegel weergegeven op uw Start-scherm.

Zie SmartGlass instellen en gebruiken op Xbox One voor meer informatie over het gebruik van de app met uw Xbox One-console.