Video's bewerken met Upload Studio

Het bewerken van clips en video's van gameplay die u hebt opgenomen met behulp van de opnamefunctie van Xbox One is eenvoudig met Upload Studio.

Video's bewerken

Een sjabloon kiezen

Nadat u Upload Studio hebt geopend, hebt u twee opties: om helemaal zelf te beginnen of om te kiezen uit een aantal sjablonen.

Selecteer eerst uw projecttype: 720p of 1080p. Selecteer vervolgens een sjabloon. Uw sjabloon bepaalt de algemene structuur voor uw video: hoeveel clips u gebruikt en hoe ze bij elkaar passen.

Clips toevoegen

Selecteer een clip en selecteer vervolgens een segmenttype: Intro, outro, Overgang, welkomstscherm, Game DVR (Opnamen), Kinect of een combinatie van typen. Als u meer clips wilt toevoegen, selecteert u het teken '+'.

Aanpassen

Nadat u clips hebt toegevoegd, kunt u Bijsnijden, Tekst toevoegen en Voice-over toevoegen kiezen. Selecteer Effect wijzigen om te kiezen uit meer dan 140 speciale effecten en overgangen om uw video aan te passen.

Beoordelen en afwerken

U kunt uw video controleren met behulp van de besturingselementen voor afspelen. Kies Voltooien wanneer u tevreden bent om uw aanpassingen aan de clip te voltooien.

Denk eraan dat elke video die u deelt onderworpen is aan de gebruiksvoorwaarden van Xbox Live, dus blijf steeds vriendelijk.

Naam en label geven

Kies een naam voor uw clip en indien gewenst een label om deze beter te sorteren. Kies Uploaden wanneer u klaar bent om de clip gereed te maken voor uploaden naar Xbox Live.

Klaarmaken en uploaden

Uw video wordt nu klaargemaakt en geüpload naar Xbox Live. Hoewel de video is geüpload, wordt deze nu nog niet gedeeld met andere gebruikers. Zie Clips delen met Upload Studio voor meer informatie.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Video's bewerken met Upload Studio" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?